LICEUL TEHNOLOGIC DE MARINA GALATI

Director: Bleoancă Maria; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 1256395; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Înfiinţat în 1971 sub titulatura de ˝Liceu de Transporturi Navale˝, a avut o dezvoltare cantitativă şi calitativă deosebit de accelerată. Dacă la înfiinţare nu dispunea de un local adecvat, în 1975 s-a inaugurat un complex şcolar modern care sa optimizeze activitatile educative ce urmau a se desfasura in acest spatiu. În condiţiile oferite de o baza materială adecvata, au fost instruite 32 de promoţii care s-au impus acolo unde au fost repartizate printr-o pregătire temeinică şi un comportament ireproşabil. Mulţi absolvenţi şi-au continuat studiile în învăţământul superior devenind comandanţi de nave,ingineri,cadre didactice,conducători de instituţii.

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Mecanica 168 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 5.30

Date de contact

Judeţ
Galati
Localitate
Galati
Adresa poştală
Str. Portului, Nr. 57
Cod poştal
800211
Telefon
236417421
Fax
236417421
E-mail
grupscolar.marina@upcmail.ro
Site
http://scoli.didactic.ro/grup_scolar_industrial_de_marina_galati/
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


572 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.