LICEUL TEHNOLOGIC "HENRI COANDA" RAMNICU VALCEA

Director: Berbece Gabriel; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 114887; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Instituţie şcolară reprezentativă a învatamântului vâlcean, Grupul Şcolar «H. Coandă» Rm. Vâlcea este o unitate complexă şi cu personalitate bine conturată în timp.
Istoria acestui lăcaş de cultură şi educaţie a fost marcată de momente ce răsplatesc nesomnul ziditorilor de începuturi, pentru un prezent şi un viitor ce înseamnă împlinirea unui vis.
Asigurarea pregătirii profesionale de calitate, formarea profilului moral- civic al tinerilor, orientarea spre activitatea de performanţă, stimularea înclinaţiilor şi aptitudinilor sunt doar câteva aspecte de fond din viaţa şcolii.
Portretul şcolii este rezultatul simbiozei elevi-profesor, al întelegerii datoriei de a îmbogăţi palmaresul recunoscut şi respectat.
Generaţiile de adolescenţi care, an de an, bat la porţile şcolii noastre stiu ca a fi elev la Grupul Şcolar «H. Coandă» Rm. Vâlcea înseamnă împlinirea unei aspiraţii, dar şi...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Electronica automatizari 163 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 4.29
Mecanica 165 56 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 3.13

Date de contact

Judeţ
Valcea
Localitate
Ramnicu Valcea
Adresa poştală
Str. Henri Coandă, nr. 23
Cod poştal
240239
Telefon
0350-405975
Fax
0350-405975
E-mail
henri_coandavl@yahoo.com
Site
http://gshenricoanda.licee.edu.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


1105 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.