GRUPUL SCOLAR DE CONSTRUCTII MONTAJ RESITA

Director: Fărcăşescu Florin; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 1155149; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Grupul Scolar este o institutie de invatamant relativ noua. S-a infiintat in 1991 prin reorganizarea a doua licee industriale existente: Liceul Industrial Nr.1, profil electromecanic si Liceul Industrial Nr. 3, profil constructii. Pe parcursul anilor scoala a cunoscut o evolutie ascendenta continua, la infiintare functionand cu 10 clase, iar in prezent avand 58 clase. Domeniile prioritare ale scolii sunt constructii si instalatii, industrie textila-pielarie, acestea reprezentand domeniile prioritare de dezvoltare locala. In cadrul institutiei se scolarizeaza elevi si in domeniul prelucrarii lemnului si domeniul mecanic, in functie de nevoile economiei locale. Pe viitor ne propunem sa abordam si alte domenii cerute de evolutia pietei muncii (materiale de constructii, resurse naturale si protectia mediului) si in acelasi timp sa renuntam la specializarile care nu mai corespund...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova

Date de contact

Judeţ
Caras-Severin
Localitate
Resita
Adresa poştală
Str. Făgăraşului, nr. 10
Cod poştal
-
Telefon
0255-225724
Fax
0255-225724
E-mail
grsc.constructii@cs.ro
Site
http://scoli.didactic.ro/constructii_montaj_resita
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.