LICEUL "ALEXANDRU CEL BUN’’ BOTOSANI

Director: Achihăiţei Radu; Tip unitate: Grup Scolar de Industrie Usoara ; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 1180716; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Desi suntem o scoala tanara, infiintata in 1974, Grupul Scolar de Industrie Usoara s-a facut cunoscut atat in comunitatea locala cat si in tara.Scoala a pregatit si pregateste forta de munca pentru industria usoara botosaneana. Agentii economici parteneri apreciaya si sunt multumiti de nivelul de pregatire al absolventilor, fapt ce a determinat incheierea conventiilor de practica cu cei mai importanti dintre ei.
Pe plan national, elevii nostrii s-au clasat pe primele locuri la toate concursurile pe meserii si Olimpiadele Interdisciplinare Tehnice, obtinand an de an premii si mentiuni
Alaturi de aceste rezultate, dotarea materiala, calitatea cadrelor didactice si a elevilor, numarul mare de absolventi reusiti in ultimii ani in invatamantul superior de lunga durata sau scurta durata, varietatea activitatilor extracurriculare, implicarea activa in viata comunitatii locale,...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Filologie 124 56 - - Teoretica Uman - Limba rom - 4.90
Industrie textila si pielarie 125 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 2.88
Stiinte ale Naturii 127 56 - - Teoretica Real - Limba rom - 3.71

Date de contact

Judeţ
Botosani
Localitate
Botosani
Adresa poştală
Calea Naţională, nr. 28
Cod poştal
710011
Telefon
0231-514257
Fax
0231-534388
E-mail
secretariat@gsab.ro
Site
www.gsab.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


769 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.