LICEUL TEHNOLOGIC "MIHAI EMINESCU" SLOBOZIA

Director: Geanta Maria; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 210959055; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Cultura organizationala poate fi definita drept: un complex specific de valori, credinte conducatoare, reprezentari, intelesuri, cai de gandire impartasite de membrii unei organizatii, care determina modurile in care acestia se vor comporta in interiorul si in afara acesteia si care sunt transmise noilor membri drept corecte.
Datorita diversitatii si dimensiunii sistemului scolar nu se poate realiza o caracterizare de nivel foarte general a culturii unei organizatii, stiut fiind ca fiecare organizatie are componente specifice, uneori contradictorii. Determinarea acestora este o problema de interpretare si corelare a elementelor vizibile constatabile. Se considera ca existenta si „cresterea” unei organizatii poate fi posibila daca exista un consens al educatorilor in impartasirea valorilor si a celorlalte componente fundamentale. Iata cum vom prezenta cultura organizatiei scolii...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Electric 140 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 4.42
Mecanica 141 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 5.25
Turism si alimentatie 142 28 - - Tehnologica Servicii - Limba rom - 2.55

Date de contact

Judeţ
Ialomita
Localitate
Slobozia
Adresa poştală
Str. Lacului, Nr. 10
Cod poştal
920012
Telefon
0243-231546
Fax
0243-231546
E-mail
gs_eminescu_slobozia@yahoo.com
Site
www.gsme.licee.edu.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


1168 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.