GRUP SCOLAR "EMIL A. DANDEA" TG MURES

Director: Turc Anca; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 959093; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 470;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Grupul Scolar de Chimie Industriala a luat fiinta în anul 1972, cu învatamânt de zi si seral, functionând în cadrul fostului Liceu Teoretic Nr. 5 si apoi împreuna cu Scoala Generala Nr. 13 Tg. Mures.
Începând cu anul scolar 1980-1981, activitatea scolii se desfasoara într-un local nou pe strada Gh. Doja, nr. 250, construit dupa un proiect tip adaptat necesitatilor pregatirii fortei de munca pentru industria chimica.

Incepând cu 01.09.2006 scoala noastra are onoarea de a purta numele
« Grupul Scolar Emil A. Dandea ».
De la înfiintare si pâna în anul 1990 Grupul Scolar de Chimie Industriala a fost patronat de actuala Societate Comerciala �AZOMURES�, care a avut si continua sa aiba o contributie deosebita la realizarea, completarea si modernizarea bazei materiale a scolii.
Absolventii nostri s-au încadrat bine la...

Informaţii utile pentru admitere 2019

Specializare (Calificare) Cod 2019 Locuri 2019 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2018
Rromi R. Moldova

Date de contact

Judeţ
Mures
Localitate
Targu Mures
Adresa poştală
Str. Gheorghe Doja, nr. 250
Cod poştal
540236
Telefon
0265-252807
Fax
0265-252807
E-mail
chimietgm@yahoo.com
Site
http://dandeatgm.licee.edu.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.