LICEUL TEHNOLOGIC ECONOMIC-ADMINISTRATIV "BERDE ARON" SFANTU GHEORGHE

Director: Gazdag Ildiko; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: Urban;
Cod SIRUES: 958116; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Şcoala noastră a fost înfiiţnată în 1974 pe baza ordinului comun eliberat de Ministerul Educaţiei şi învăţămăntului împreună cu Ministerul Comerţului Interior, cu sediul în str. Kriza János nr. 1. Înfiinţarea acestei Şcoli în municipiul Sf.Gheorghe era un eveniment deosebit, datorită faptului că era primul liceu de asemenea profil cu predare, atăt în limba română, cât şi în limba maghiară. Timp de un an am fost subordonaţi Ministerulului Comerţului Interior. Am debutat cu trei clase de a IX.-a, cu un efectiv de 134 de elevi şi cu patru cadre didactice titulare. În anul 1975, după o reorganizare a liceelor economice, şcoala noastră a fost transferată în subordinea Ministerului Educaţiei şi învăţămăntului. La sfărşitul primului trimestru al anului şcolar 1976 /1977, în decembrie ne-am mutat în zona Gării.Într-o singură clădire au funcţionat paralel şcoala generală nr.6 şi Liceul...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Comert 137 28 - - Tehnologica Servicii - Limba maghiara - 6.41
Turism si alimentatie 138 28 - - Tehnologica Servicii - Limba maghiara - 6.71

Date de contact

Judeţ
Covasna
Localitate
Sfantu Gheorghe
Adresa poştală
Str. Crângului, nr. 30
Cod poştal
520032
Telefon
0267-318429
Fax
0267-318428
E-mail
office@lec.educv.ro
Site
http://www.lec.educv.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


872 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.