COLEGIUL TEHNIC "MEDIA" BUCURESTI

Director: Ciobanu Mariana Violeta; Tip unitate: Colegiu Tehnic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 947040; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 1351;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

În perspectiva integrarii României în Uniunea Europeana, compatibilizarea sistemului national de învatamant cu cel european, alinierea cadrului national al calificarilor cu cel european, transpunerea viziunii si a valorilor în rezultate semnificative, concrete si oportune, reprezinta una din prioritatile politicii Colegiului Tehnic "Media".
În contextul actualei descentralizari, scoala devine astfel autonoma în mare masura, fiind abilitata sa-si conceapa o politica proprie adecvata strategiei M.Ed.C. si politicii educationale nationale, realizabila, flexibila, operationala si consistenta în ce priveste domeniile: curricular, financiar, resurse umane si materiale, precum si parteneriate si relatia cu comunitatea.
Scoala împreuna cu partenerii sociali (elevi, parinti, furnizori de educatie, agenti economici si decidenti) devine responsabila sa-si conceapa o oferta...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Stiinte ale Naturii 152 28 - - Teoretica Real - Limba rom - 6.39
Productie media 153 84 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 6.00
Tehnici poligrafice 154 84 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 2.45

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 1
Cartier
Herastrau
Adresa poştală
Str. Jiului, nr. 163
Cod poştal
13218
Telefon
021-6675585
Fax
021-6675585
E-mail
colegiultehnicmedia@yahoo.com
Site
www.colegiulmedia.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


931 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.