Guzganu Vasile
urban
public
Liceu Special Pentru Copii cu Deficiente
2261105156
Infiintat in 1973, Grupul Scolar “Ion Holban” Iasi scolarizeaza elevi cu deficiente locomotorii si asociate din intreaga tara in toate formele de invatamant preuniversitar: primar, gimnazial, liceal si profesional.
Acestia urmeaza cursurile conform programei invatamantului public.
Inscrisi in unitate in urma deciziei Serviciului de Evaluare Complexa, aflat in subordinea Consiliului Judetean Iasi, copiii deficienti beneficiaza, conform legislatiei , pe parcursul scolarizarii de cazare, masa, echipament, tratamente medicale si recuperatorii (cheltuielile aferente fiind suportate de Directia Generala pentru Protectia Drepturilor Copilului Iasi).
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Economic | 172 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 6.31 | |
Estetica si igiena corpului omenesc | 173 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 5.80 | |
Turism si alimentatie | 174 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 5.81 |
Specializare | Bilingv | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Economic | - | 6.31 | 5.46 | 0.00 | - | 2.90 | 0.00 | - | - | 3.39 | 3.39 | 4.21 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Estetica si igiena corpului omenesc | - | 5.80 | 5.71 | 6.12 | 5.83 | 5.55 | 6.29 | 5.66 | 5.39 | 4.08 | 4.08 | 4.28 | 5.95 | - | 6.63 | 3.97 | 6.26 | 6.49 | 5.98 | 6.19 | 5.27 | 5.74 |
Turism si alimentatie | - | 5.81 | 0.00 | - | 5.43 | 4.65 | 6.14 | 5.35 | 4.19 | 3.39 | 3.39 | 5.59 | 6.54 | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Industrie textila si pielarie | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 4.86 | 3.64 | - | 5.39 | - | 7.11 | - | 7.26 | 6.38 | 6.22 | 5.56 |
Estetica si igiena corpului omenesc | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5.48 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Turism si alimentatie | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 6.32 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Industrie textila si pielarie | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 4.19 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Industrie alimentara | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 6.32 | 4.69 | - | - | - | 5.86 | - | - |
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 3.94 | 48.28% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 3.96 | 40.91% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 4.91 | 57.69% | 0 |
Total medie liceu | 4.28 | 49.35% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 4.40 | 51.85% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 2.66 | 29.63% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 3.15 | 44.44% | 0 |
Total medie liceu | 3.41 | 41.98% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 2.22 | 30.77% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 6.15 | 100.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 2.04 | 28.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.21 | 30.77% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 2.20 | 33.33% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 1.76 | 27.27% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 2.82 | 34.48% | 0 |
Total medie liceu | 2.39 | 32.86% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
COAFOR STILIST | ZI | 1.60 | 22.22% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE | ZI | 3.34 | 43.48% | 0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE | ZI | 2.29 | 33.33% | 0 |
Total medie liceu | 2.50 | 33.93% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 2.51 | 31.58% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 4.42 | 46.67% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 1.04 | 5.56% | 0 |
Tehnician în industria textilă | Zi | 3.12 | 50.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.57 | 27.78% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 3.43 | 44.44% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 4.39 | 55.56% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 1.86 | 18.18% | 0 |
Tehnician în industria textilă | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.16 | 39.22% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 4.57 | 58.33% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 3.15 | 50.00% | 0 |
Tehnician în industria textilă | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 4.91 | 62.50% | 0 |
Total medie liceu | 3.72 | 48.15% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 3.20 | 40.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 1.70 | 25.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 2.93 | 33.33% | 0 |
Tehnician în industria textilă | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.59 | 31.91% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 2.39 | 15.79% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 4.92 | 50.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 4.82 | 66.67% | 0 |
Tehnician în industria textilă | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.40 | 35.90% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 2.69 | 29.41% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 3.62 | 42.86% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 4.74 | 71.43% | 0 |
Tehnician in industria textila | Zi | 1.27 | 20.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.08 | 40.93% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 0.69 | 6.90% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 0.80 | 12.50% | 0 |
Tehnician in industria textila | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 0.37 | 4.85% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 0.99 | 13.46% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 4.35 | 57.14% | 0 |
Total medie liceu | 2.67 | 35.30% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 2.00 | 28.36% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 4.15 | 50.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.08 | 39.18% | 0 |
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Economic | 172 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 6.31 | |
Estetica si igiena corpului omenesc | 173 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 5.80 | |
Turism si alimentatie | 174 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 5.81 |
Iasi
Iasi
Str. Pantelimon Halipa, nr. 16
70056
0232-226102
0232-226102
spiholban@yahoo.com
Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.
*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.