COLEGIUL TEHNIC "GRIGORE COBALCESCU" MOINESTI

Director: Ivan Stelian; Tip unitate: Colegiu Tehnic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 343000; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Colegiul Tehnic „ Gr. Cobălcescu" este amplasat în oraşul Moineşti, str. G.Enescu nr. 2 Judeţul Bacău.Teritoriul Moineştiului de astăzi face parte dintr-o zona locuită din cele mai vechi timpuri.Cercetările arheologice au scos la iveală asezări neoltice, specifice culturii Cucuteni .
Primele documente în care este menţionat numele de Moineşti ca şi numele aşezărilor ce intră astăzi în componenţa oraşului datează din prima jumătate a secolului XV-lea. După legendă se pare că numele de Moineşti provine de la numele unor păstori ardeleni care s-au aşezat în zonă.Petru Albot (zis Moinea), Luca Albot şi Giurgiu Albot.In timpul primului război mondial exploatarea de petrol s-a intensificat iar zona se extinde spre Zemes şi Solont.
In timpul celui de-al doilea război mondial zona Moinşti devine cel mai important centru de rafinare al petrolului din zona Moldova. In anul 1949 se...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Economic 177 28 - - Tehnologica Servicii - Limba rom - 6.14
Electronica automatizari 179 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 5.45
Electric 178 56 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 3.48
Mecanica 180 56 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 2.88
Turism si alimentatie 182 28 - - Tehnologica Servicii - Limba rom - 6.18
Protectia mediului 181 28 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba rom - 5.87

Date de contact

Judeţ
Bacau
Localitate
Moinesti
Adresa poştală
Str. George Enescu, nr. 2
Cod poştal
605400
Telefon
0234-362413
Fax
0234-362215
E-mail
colegiulcobalcescu@yahoo.com
Site
www.colegiulcobalcescu.webgarden.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


605 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.