COLEGIUL TEHNIC "DINICU GOLESCU"

Director: Rudnic Mona Aliss; Tip unitate: Colegiu Tehnic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 4061101082; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 800;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

COLEGIUL TEHNIC DINICU GOLESCU are, conform atestatelor documentare- o vechime de 86 ani; se afla in vecinatatea podului Grant, a Teatrului si a Stadionului Giulesti, pe Calea Giulesti, nr 10, sectorul 1 Bucuresti.
CALATORIE IN TIMP
Infiintata in 1921 ca Scoala Profesionala de Cai Ferate tutelata de Depoul Bucuresti Calatori si girata de seful depoului , aceasta unitate scolara era condusa de director care avea grad de sef de serviciu. Timp de 4 ani elevii aveau cate 8 ore pe zi: instruire teoretica - 4 ore/zi in scoala si instruire practica -4 ore/ zi in depou si ateliere.
Odata cu reforma invatamantului(1948), programul scolii si profesionale s-a schimbat: elevii-ucenici aveau 3 zile/ saptamana cursuri teoretice in scoala, iar 3 zile/saptamana instruire practica la unitatile Cailor Ferate. Elevii anului I efectuau practica in ateliere-scoala sub indrumarea...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Filologie - 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - -
Mecanica 159 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - 2.87
Sportiv - 56 - - Vocationala Sportiv - Limba româna - -
Turism si alimentatie 158 56 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 5.01

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 1
Cartier
Giulesti
Adresa poştală
Calea Giuleşti, nr. 10
Cod poştal
60251
Telefon
021-6370484
Fax
021-6370484
E-mail
colegiultehmatrul@yahoo.com
Site
http://www.golescu.ctmr.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


740 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.