COLEGIUL TEHNIC DE MARINA "ALEXANDRU IOAN CUZA" CONSTANTA

Director: Negreţ Iuliana; Tip unitate: Colegiu Tehnic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 131388746; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Colegiul Tehnic de Marina ,, Alexandru Ioan Cuza” este situat în partea de sud-est a municipiului Constanta. El ofera instruire în domeniul maritim si portuar, cu finalitatile: tehnician în transporturi, tehnician mecanic pentru întretinere si reparatii, tehnician in electromecanica.

Având în vedere ca este singura scoala din judet care ofera calificari in domeniul maritim si portuar, provenienta elevilor se bazeaza pe afluxul acestora din municipiul Constanta, mediul rural si din alte orase ale judetului . Acestia sunt cazati în internatul scolii care dispune , în prezent , de 200 locuri de cazare. De asemenea, scoala ofera cursuri pentru învatamântul liceal si cursuri serale, pentru scolarizarea elevilor care provin de la învatamântul profesional si S.A.M.

Unitatea noastra scolara cuprinde clase de liceu tehnologic, scoala an completare, scoala de arte si meserii. În scoala...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Electric 137 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 7.19
Mecanica 138 84 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 6.22

Date de contact

Judeţ
Constanta
Localitate
Constanta
Adresa poştală
Bd. 1 Mai. Nr. 101
Cod poştal
900105
Telefon
341,405822
Fax
24151662
E-mail
gsnavrom@isjcta.ro
Site
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


869 în topul naţional


Vezi top licee

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

2 comentarii:

  • Mandroiu mandroiu - 24 august 2016
    Bună ziua, as dori sa vad listele cu clasele/ profiluri pt cls a9-a.....multumesc
  • Magda Sechelariu - 17 februarie 2016
    Buna ziua... As dori sa stiu cand se dau admiterile pentru anul 2016 si cate locuri sunt disponibile . nu am terminat 12 clase am doar 11 pot sa ma mai inscriu la , Colegiului Tehnic de Marina „Alexandru Ioan Cuza?... Am 18 ani impliniti

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.