Ionescu Florinela
urban
public
Colegiu Tehnic
4061103482
Prima scoala autonoma de industrie alimentara si cea mai mare din tara, unica si acum in Bucuresti ca profil, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara “Dumitru Motoc” a cunoscut in timp si spatiu, o evolutie sinuasa dar benefica.
1947- documentele de arhiva dovedesc existenta unor clase de specialitate, inca din anul
1948-se infiinteaza Scoala Medie Tehnica de Industrie Alimentara, prima scoala autonoma de profil, cu sediul in Bucuresti, Str. Popov nr. 56, actualmente Str. General Berthelot, a functionat cu 20 cadre didactice si cinci clase a cate 25-30 elevi, fiecare clasa reprezentand o sectie, respective: panificatie, fermentative, conserve, ulei si produse zaharoase.
Planul de invatamant cuprindea, ca si in present, atat discipline de cultura generala cat si de cultura tehnica generala si de specialitate. Instruirea practica se realize in fabricile de profil, comasat, timp de...
Specializare | Cod 2021 | Locuri 2021 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2020 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Industrie alimentara | 341 | 120 | - | - | Tehnologica | Resurse naturale si protectia mediului | - | Limba română | - | 5.18 |
Specializare | Bilingv | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Industrie alimentara | - | 5.18 | 3.12 | 0.00 | 0.00 | 2.70 | 3.00 | 2.50 | 2.50 | 3.81 | 3.93 | 6.47 | - | 5.96 | 6.97 | 5.85 | 5.75 | 5.90 | 5.41 | 5.79 | 6.15 |
Electromecanica | - | - | - | - | 0.00 | - | 3.69 | 3.93 | 3.93 | 4.71 | 4.65 | 6.29 | - | 5.60 | 4.38 | - | 6.31 | 6.64 | 5.53 | 5.51 | 6.25 |
Industrie alimentara | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 6.01 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Electromecanica | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5.87 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Seral | 1.18 | 9.26% | 0 |
Tehnician electromecanic | Zi | 2.06 | 22.22% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 2.66 | 22.22% | 0 |
Total medie liceu | 1.48 | 12.50% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 0.96 | 9.52% | 0 |
Tehnician electromecanic | Zi | 2.50 | 14.29% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 0.77 | 8.16% | 0 |
Total medie liceu | 0.98 | 9.24% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
TEHNICIAN ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE | ZI | 2.39 | 32.43% | 0 |
TEHNICIAN ELECTROMECANIC | ZI | 0.00 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN IN INDUSTRIA ALIMENTARA | ZI | 1.53 | 17.24% | 0 |
Total medie liceu | 1.80 | 22.97% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 1.47 | 12.20% | 0 |
Tehnician electromecanic | Zi | 1.23 | 9.09% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 0.53 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 0.97 | 5.77% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 2.14 | 20.41% | 0 |
Tehnician electromecanic | Zi | 3.74 | 37.50% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 1.59 | 6.90% | 0 |
Total medie liceu | 2.10 | 17.44% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 2.32 | 16.95% | 0 |
Tehnician electromecanic | Zi | 1.00 | 15.00% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 1.88 | 16.67% | 0 |
Total medie liceu | 1.95 | 16.52% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 3.17 | 36.56% | 0 |
Tehnician electromecanic | Zi | 0.75 | 6.25% | 0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 1.82 | 18.64% | 0 |
Total medie liceu | 2.45 | 27.22% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 2.15 | 19.57% | 0 |
Tehnician electromecanic | Zi | 0.58 | 9.52% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 1.72 | 10.64% | 0 |
Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații | Zi | 7.40 | 100.00% | 0 |
Total medie liceu | 1.86 | 16.15% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 1.51 | 16.79% | 0 |
Tehnician electromecanic | Zi | 0.20 | 0.00% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Zi | 0.80 | 9.30% | 0 |
Tehnician in prelucrarea produselor de origine animala | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 0.63 | 6.52% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 0.63 | 3.49% | 0 |
Tehnician electromecanic | Zi | 0.13 | 2.13% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Zi | 0.41 | 5.00% | 0 |
Tehnician in prelucrarea produselor de origine animala | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 0.23 | 2.12% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 0.57 | 6.77% | 0 |
Tehnician electromecanic | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in industria alimentara extractiva | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Seral | 0.65 | 5.26% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Zi | 0.65 | 6.10% | 0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 0.27 | 2.59% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 5.92 | 81.76% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Zi | 5.74 | 80.22% | 0 |
Tehnician in morarit, panificatie si produse fainoase | Zi | 6.76 | 100.00% | 0 |
Tehnician in prelucrarea produselor de origine animala | Zi | 4.77 | 66.67% | 0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii | Zi | 4.95 | 53.57% | 0 |
Total medie liceu | 5.63 | 76.44% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Industria alimentara (2007) | Seral | 2.48 | 21.95% | 0 |
Matematica-Informatica | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 5.20 | 67.72% | 0 |
Tehnician electromecanic | Zi | 3.44 | 46.43% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Zi | 4.21 | 56.18% | 0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii | Zi | 6.87 | 100.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.70 | 48.71% | 0 |
Specializare | Cod 2021 | Locuri 2021 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2020 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Industrie alimentara | 341 | 120 | - | - | Tehnologica | Resurse naturale si protectia mediului | - | Limba română | - | 5.18 |
Bucuresti
Sector 5
Rahova
Str. Spătaru Preda, nr. 16
50189
021-5552875
021-5552875
colegiulmotoc@yahoo.com
Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.
*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.