COLEGIUL TEHNIC AGRICOL "ALEXANDRU BORZA" GEOAGIU

Director: Valean Ioan; Tip unitate: Colegiu Tehnic ; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 844377; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Colegiul Tehnic Agricol "Alexandru Borza" Geoagiu a fost infiinţat în anul 1891 ca Şcoala Medie de Agricultură de către nobilul maghiar Kun Kocsard. În prezent şcoala functionează ca şi colegiu, având în structura sa clasele I - XII, clase de Ş.A.M. şi seral.
Fiind cu specific agricol, şcoala posedă domenii funciare vaste şi o fermă didactică cu profil zootehnic. Specializările sunt variate: tehnician contabil, tehnician veterinar pentru animale de companie, tehnician în industria alimentară, tehnician ecolog, tehnician silvic, mecanic agricol.

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Agricultura 168 28 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba rom - 2.45
Economic 169 28 - - Tehnologica Servicii - Limba rom - 3.98

Date de contact

Judeţ
Hunedoara
Localitate
Geoagiu
Adresa poştală
Str. Independenţei, nr. 47
Cod poştal
335400
Telefon
0254-248518
Fax
0254-248299
E-mail
ctageoagiu@yahoo.com
Site
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


864 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.