Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Arte plastice și decorative |
Zi |
1.75 |
28.57% |
0 |
Învăţător - educatoare |
Zi |
5.21 |
69.77% |
0 |
Muzica |
Zi |
3.18 |
40.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
2.01 |
16.67% |
0 |
Total medie liceu |
2.43 |
31.00% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Arte plastice și decorative |
Zi |
2.76 |
40.00% |
0 |
Învăţător - educatoare |
Zi |
5.28 |
65.38% |
0 |
Muzica |
Zi |
3.93 |
42.86% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.91 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.81 |
62.00% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Arte plastice și decorative |
Zi |
2.68 |
40.00% |
0 |
Învăţător - educatoare |
Zi |
5.84 |
71.70% |
0 |
Muzica |
Zi |
1.53 |
25.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.61 |
20.00% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.96 |
61.76% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Învăţător - educatoare |
Zi |
4.05 |
40.74% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.10 |
16.67% |
0 |
Total medie liceu |
3.31 |
34.72% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
INVATATOR - EDUCATOARE |
ZI |
4.34 |
52.17% |
0 |
TEHNICIAN ECOLOG SI PROTECTIA CALITATII MEDIULUI |
ZI |
1.53 |
25.00% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
1.19 |
10.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.63 |
43.33% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Învăţător - educatoare |
Zi |
4.66 |
56.36% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
1.05 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.40 |
37.50% |
0 |
Total medie liceu |
4.13 |
50.00% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Învăţător - educatoare |
Zi |
5.52 |
60.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.72 |
22.22% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.26 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.57 |
48.84% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Învăţător - educatoare |
Zi |
4.32 |
42.86% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
3.45 |
33.33% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.46 |
66.67% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
5.70 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.29 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.13 |
41.86% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Instructor animator |
Zi |
6.30 |
100.00% |
0 |
Învăţător - educatoare |
Zi |
2.45 |
28.57% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
3.10 |
50.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Frecven?a redusa |
1.64 |
11.11% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
0.52 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.43 |
35.71% |
0 |
Total medie liceu |
2.26 |
23.86% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Învațător - educatoare |
Zi |
6.25 |
75.00% |
0 |
Pedagog școlar |
Zi |
5.96 |
0.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
1.53 |
10.53% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.23 |
33.33% |
0 |
Total medie liceu |
3.63 |
38.81% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Instructor pentru activitati extrascolare |
Zi |
4.42 |
50.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
1.59 |
20.00% |
0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului |
Zi |
1.57 |
20.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
6.00 |
100.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
2.50 |
28.57% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in morarit, panificatie si produse fainoase |
Zi |
0.96 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
1.56 |
25.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.33 |
30.45% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Instructor pentru activitati extrascolare |
Zi |
3.66 |
46.15% |
0 |
Pedagog scolar |
Zi |
5.51 |
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului |
Zi |
1.79 |
17.50% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.30 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
1.77 |
19.05% |
0 |
Total medie liceu |
2.17 |
13.78% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Pedagog scolar |
Zi |
5.36 |
60.00% |
0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului |
Frecvenţă redusă |
0.79 |
8.33% |
0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului |
Zi |
2.99 |
30.77% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.21 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
2.99 |
33.33% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
1.71 |
11.76% |
0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician operator tehnica de calcul |
Frecvenţă redusă |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.88 |
18.02% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Invatator - educatoare |
Zi |
3.49 |
28.57% |
0 |
Pedagog scolar |
Zi |
7.48 |
90.91% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
1.54 |
7.14% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
2.97 |
20.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.87 |
36.66% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Chimie industriala (2007) |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Invatator - educatoare |
Zi |
5.54 |
69.39% |
0 |
Protectia mediului (2007) |
Frecventa redusa |
1.82 |
25.71% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului |
Zi |
5.03 |
63.64% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
4.99 |
66.67% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.48 |
32.20% |
0 |