COLEGIUL ROMANO-CATOLIC "SFANTUL IOSIF"

Director: Miron Rodica - Elena; Tip unitate: Colegiu Romano-Catolic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 4061100669; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 820;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Colegiul Romano-Catolic "Sfantul Iosif" continua traditia scolilor catolice, care au functionat in tara noastra inca din anul 1700.
Inceputurile Colegiului Romano-Catolic "Sfantul Iosif" dateaza din anul 1816, cand Argiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti a deschis o scoala mixta pentru copiii catolici.
Episcopul Raimond Netzhammer muta Scoala Catolica, ce avusese sediul pana acum in str. Popa Tatu, in imobilul din curtea Catedralei Sfantul Iosif, fiind numita Scoala Catolica de baieti "Sfantul Iosif".
In timpul episcopatului lui Alexandru Theodor Cisar (1924-1949) Gimnaziul "Sfantul Iosif" va deveni liceu. Anul 1930 marcheaza acest eveniment prin sustinerea primului examen de bacalaureat. Scoala catolica era inca de pe atunci deschisa tuturor elevilor, indiferent de confesiunea religioasa si rasa. Multe personalitati ale societatii romanesti...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Ghid turism religios catolic - 28 - - Vocationala Teologic - Limba româna - -
Stiinte ale Naturii 300 28 - - Teoretica Real - Limba româna - 8.00

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 4
Cartier
Oltenitei
Adresa poştală
Şoseaua Olteniţei, nr. 3-7
Cod poştal
41291
Telefon
021-3326602
Fax
021-3322684
E-mail
liciosif@yahoo.com
Site
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


187 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.