COLEGIUL NATIONAL "STEFAN CEL MARE" SUCEAVA

Știi deja la ce liceu vrei să intri?

Vino acum să te pregătești pentru Evaluarea Națională 2021 pe platforma ExamenulTău. Viitorii tăi colegi de liceu sunt deja aici

DESCOPERA AVANTAJELE CREEAZA CONT

Director: Popescu Dan; Tip unitate: Colegiu national; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 3361107986; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 817;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Colegiul nostru este unul din cele mai renumite licee din tot judeţul pentru ca aici au învăţat adevărate personalităţi, aici s-au obţinut de-a lungul anilor rezultate cu adevărat remarcabile şi nu în ultimul rând aici sunt cei mai buni, profesori şi elevi. Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” a ocupat întotdeauna primele locuri la concursuri naţionale şi internaţionale având trecute în istoria sa multe medalii câştigate de elevii ce au învăţat aici. Iar elevii medaliaţi cu siguranţă au avut profesori excepţionali. Cum s-a reuşit acest lucru? Prin perseverenţă şi multă muncă atât din partea „seniorilor” cât şi din partea „juniorilor”. Urmează să vă convingeţi de aceste lucruri fie urmărind în continuare prezentarea acestui colegiu fie pe propria piele în următorii ani.

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Matematica-Informatica 155 56 - - Teoretica Real - Limba româna - 9.33
Matematica-Informatica 156 28 - - Teoretica Real - Limba româna Limba engleza 9.61
Stiinte ale Naturii 157 56 - - Teoretica Real - Limba româna - 9.25
Stiinte Sociale 158 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - 8.87

Date de contact

Judeţ
Suceava
Localitate
Suceava
Adresa poştală
Str. Vasile Alecsandri, nr. 3
Cod poştal
720001
Telefon
0230-551342
Fax
0230-551342
E-mail
cn_stefan_cel_mare_suceava@isj.sv.edu.ro
Site
http://www.cnstefancelmare.ro/
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


25 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.