COLEGIUL NATIONAL "GHEORGHE LAZAR" SIBIU

Director: Negrea Gabriel Octavian; Tip unitate: Colegiu national; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 320675659; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

În cele peste trei secole în care Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” a învăţat şi a produs învăţare, ideea şi acţiunea educaţională au fost mereu înscrise în cele mai înalte coordonate culturale şi morale ale epocii. Un număr impresionant dintre absolvenţii şi profesorii şcolii au devenit personalităţi de seamă ale culturii naţionale şi universale – precum Gheorghe Lazăr, Octavian Goga, Aurel Vlaicu sau Emil Cioran. În egală măsură, munca de zi cu zi a elevilor şi profesorilor a determinat identitatea şi evoluţia şcolii, construind în permanenţă dimensiunile sale esenţiale: tradiţie şi calitate. Adaptându-se în mod firesc cerinţelor societăţii de mâine şi promovând o dezvoltare susţinută şi conformă realităţilor europene, viziunea Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr” la început de secol XXI se poate exprima sintetic astfel:

Educarea viitorilor intelectuali, creatori de...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Matematica-Informatica 107 28 - - Teoretica Real - Limba rom - 9.40
Stiinte ale Naturii 108 84 - - Teoretica Real - Limba rom - 8.84
Stiinte ale Naturii 109 56 - - Teoretica Real - Limba rom Limba engleza 9.29

Date de contact

Judeţ
Sibiu
Localitate
Sibiu
Adresa poştală
Str. Gheorghe Lazăr, nr. 1-3
Cod poştal
550165
Telefon
0269-212896, 0372-704911
Fax
0269-215352
E-mail
cngl@cngl.directnet.ro
Site
http://www.cngl.eu/
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


31 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.