Stoian Nicolaie
urban
public
Colegiu Economic
861100979
crisoarea papală de indulgenţă emisă în 15 decembrie 1399 de către Bonifacio al IX-lea ne dovedeşte existenţa unei obşti româneşti ortodoxe, capabilă să reziste în faţa presiunilor de catolicizare. Acest document confirmă existenţa unei şcoli în Scheii Braşovului cu un secol înainte de prima sa atestare documentară în anul 1495.
ncepând cu sec. al XVIII-lea, în Transilvania au fost fondate noi şcoli româneşti, laice şi confesionale la Blaj, Braşov, Sibiu, Făgăraş, Arad. Unul dintre cele mai importante centre era Braşovul. Viaţa culturală a Braşovului şi în special învăţământul cunoaşte o dezvoltare deosebită în sec. al XIX -lea.
. Albu în „Istoria şcolilor româneşti din Transilvania între 1800 şi 1867” arată că: ŤÎn 1834, reprezentanţii capelei române(„Sf.Adormire”) din Tg. Grîului angajară ca dascăl la şcoala ce o deschiseseră pe lîngă biserica lor pe Chir Anton Stamatopulos -...
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 138 | 72 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 8.14 | |
Economic | 137 | 72 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 8.13 | |
Comert | 136 | 48 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 8.40 |
Specializare | Bilingv | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Comert | - | 8.40 | 7.64 | 8.51 | 7.57 | 7.40 | 7.83 | 7.40 | 7.89 | 7.08 | 7.08 | 7.78 | 7.62 | 8.05 | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Economic | - | 8.13 | 7.49 | 8.30 | 7.38 | 7.12 | 7.59 | 7.15 | 7.48 | 6.78 | 6.78 | 7.42 | 7.62 | 7.93 | - | 7.74 | 5.49 | 6.15 | 6.19 | - | 6.67 | 5.63 | 5.63 |
Turism si alimentatie | - | 8.14 | 7.59 | 8.20 | 7.31 | 7.01 | 7.42 | 7.04 | 7.62 | 6.80 | 6.80 | 7.52 | 7.24 | 7.77 | - | 7.54 | 4.61 | 5.98 | 5.98 | 5.97 | 6.00 | 5.60 | 6.01 |
Comert | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 7.88 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Economic | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 7.63 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Turism si alimentatie | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 7.54 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 2.07 | 33.33% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 8.11 | 100.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 5.61 | 72.73% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.29 | 94.92% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 7.58 | 96.77% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 7.02 | 88.24% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.62 | 87.10% | 0 |
Total medie liceu | 6.96 | 89.35% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 6.15 | 79.31% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 7.08 | 86.21% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 7.53 | 89.66% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.00 | 87.04% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 7.01 | 88.24% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Seral | 1.95 | 0.00% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 4.90 | 61.54% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 7.10 | 90.32% | 0 |
Total medie liceu | 6.50 | 80.34% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 2.18 | 30.77% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 7.26 | 94.44% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 7.35 | 86.36% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.12 | 89.09% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 6.93 | 87.10% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Seral | 5.85 | 71.43% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 6.51 | 86.67% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.07 | 75.00% | 0 |
Total medie liceu | 6.45 | 80.93% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 5.91 | 80.77% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 7.34 | 95.65% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 5.95 | 79.31% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 6.49 | 80.95% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 6.35 | 78.13% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Seral | 1.91 | 12.50% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 6.17 | 83.33% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 5.36 | 72.41% | 0 |
Total medie liceu | 5.95 | 76.45% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
ORGANIZATOR BANQUETING | ZI | 3.90 | 62.50% | 0 |
TEHNICIAN IN ACHIZITII SI CONTRACTARI | ZI | 6.19 | 82.76% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT | ZI | 4.63 | 61.54% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE | ZI | 7.00 | 90.67% | 0 |
TEHNICIAN IN ADMINISTRATIE | ZI | 6.81 | 85.71% | 0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE | ZI | 6.27 | 85.71% | 0 |
TEHNICIAN IN HOTELARIE | ZI | 2.22 | 33.33% | 0 |
TEHNICIAN IN TURISM | ZI | 6.13 | 70.00% | 0 |
Total medie liceu | 6.30 | 81.50% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 6.06 | 82.35% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 6.21 | 85.71% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 3.20 | 40.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.90 | 75.36% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 6.96 | 95.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 4.21 | 27.27% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 7.26 | 100.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.60 | 88.89% | 0 |
Total medie liceu | 5.99 | 77.96% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 6.32 | 71.43% | 0 |
Științe ale Naturii | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 7.44 | 92.98% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 6.99 | 93.75% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.82 | 94.23% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 6.16 | 75.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 5.38 | 71.43% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 4.10 | 66.67% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.98 | 85.19% | 0 |
Total medie liceu | 6.89 | 85.59% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 6.87 | 82.35% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 7.19 | 83.87% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 6.24 | 77.27% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.66 | 96.83% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 7.23 | 90.48% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 6.33 | 82.61% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 6.58 | 88.00% | 0 |
Tehnician în turism | Seral | 5.16 | 42.86% | 0 |
Total medie liceu | 6.97 | 86.60% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 5.98 | 79.17% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări N | Zi | 7.69 | 92.31% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Seral | 3.68 | 44.44% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.67 | 88.71% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 8.15 | 92.59% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 4.93 | 53.85% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 7.45 | 100.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 7.46 | 88.71% | 0 |
Total medie liceu | 7.07 | 84.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 5.33 | 64.29% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 7.87 | 95.65% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Seral | 5.72 | 75.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.07 | 87.34% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 7.29 | 95.24% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 3.81 | 46.88% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.21 | 76.74% | 0 |
Total medie liceu | 6.31 | 78.21% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Matematica-Informatica | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Organizator banqueting | Seral | 5.08 | 58.14% | 0 |
Tehnician in achizitii si contractari | Zi | 6.36 | 77.78% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 3.31 | 48.28% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 6.19 | 74.47% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 7.03 | 85.71% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 3.69 | 43.75% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 5.70 | 66.13% | 0 |
Total medie liceu | 4.67 | 56.78% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 1.89 | 25.00% | 0 |
Stiinte ale Naturii | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in achizitii si contractari | Zi | 4.17 | 55.56% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Seral | 1.10 | 8.82% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 5.55 | 71.60% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 7.01 | 95.00% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Seral | 0.88 | 12.82% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 2.99 | 35.00% | 0 |
Tehnician mecatronist | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician prelucrari mecanice | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.36 | 30.38% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 1.77 | 13.95% | 0 |
Tehnician in achizitii si contractari | Zi | 5.68 | 73.33% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 1.21 | 14.29% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Seral | 0.16 | 0.00% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 7.56 | 90.32% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 7.52 | 92.31% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Seral | 6.38 | 100.00% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 1.34 | 14.81% | 0 |
Tehnician in turism | Seral | 0.57 | 9.09% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 7.25 | 89.29% | 0 |
Total medie liceu | 3.59 | 45.22% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 4.37 | 56.00% | 0 |
Tehnician in achizitii si contractari | Zi | 7.39 | 92.00% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 2.52 | 28.57% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 7.75 | 96.55% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 2.51 | 21.74% | 0 |
Total medie liceu | 4.91 | 58.97% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Economic (2007) | Seral | 4.78 | 67.39% | 0 |
Organizator banqueting | Zi | 4.30 | 58.82% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 1.54 | 17.65% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 8.29 | 95.74% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 7.71 | 93.55% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 1.47 | 20.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 7.54 | 90.91% | 0 |
Turism si alimentatie publica (2007) | Seral | 5.42 | 71.43% | 0 |
Total medie liceu | 5.13 | 64.44% | 0 |
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 138 | 72 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 8.14 | |
Economic | 137 | 72 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 8.13 | |
Comert | 136 | 48 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 8.40 |
Brasov
Brasov
Str. Lunga, nr. 198
500059
0368-440229
0368-440229
colegiuec@easynet.ro
Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.
*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.