Popa Marineta
urban
public
Grup Scolar Economic-Administrativ
4061101019
Colegiul Economic „Viilor” functioneaza din anul 1953 si este situat pe strada Viilor, nr.38, sect.5, Bucuresti. Este o institutie de educatie si invatamant cu traditie indelungata in pregatirea fortei de munca pentru agentii economici din turism, alimentatie si comert.
Cladirea actuala, utilizata din 1977 s-a constituit intr-un exemplu de investitie in domeniul turismului si al alimentatiei, conceputa dupa modelul scolilor din Franta si Austria.
Absolventii Colegiului Economic „Viilor” lucreaza pentru importanti agenti economici din Bucuresti, din tara si de peste hotare, fiind foarte apreciati pentru inalta lor pregatire.
Colegiul Economic ,,Viilor” este o institutie educativa de traditie in pregatirea personalului pentru unitatile de alimentatie publica si turism, unitati comerciale si functioneaza din anul 1953.
Actuala cladire a fost data in folosinta in anul...
Specializare | Cod 2022 | Locuri 2022 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2021 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Comert | 363 | 72 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 4.54 | |
Economic | 362 | 96 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 4.45 | |
Turism si alimentatie | 361 | 192 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 4.44 |
Specializare | Bilingv | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Comert | - | 4.54 | 7.00 | 6.03 | 5.56 | 3.94 | 5.94 | 6.50 | 5.98 | 5.98 | 6.44 | 5.62 | 7.25 | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Economic | - | 4.45 | 7.42 | 6.53 | 6.15 | 5.98 | 6.54 | 6.86 | 6.14 | 6.14 | 6.73 | 6.15 | 7.73 | - | 7.01 | 5.30 | 6.11 | 6.32 | 6.25 | 6.67 | 6.44 | 6.95 |
Turism si alimentatie | - | 4.44 | 7.08 | 6.14 | 5.88 | 5.33 | 6.20 | 6.74 | 6.19 | 6.19 | 6.95 | 6.53 | 7.33 | - | 7.15 | 4.91 | 6.12 | 5.95 | 5.96 | 6.33 | 6.41 | 6.66 |
Comert | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 6.96 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Economic | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 7.46 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Turism si alimentatie | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 7.07 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 4.38 | 50.68% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 3.38 | 39.29% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 3.29 | 40.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 6.25 | 77.27% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 4.95 | 59.68% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 5.41 | 73.21% | 0 |
Total medie liceu | 5.02 | 61.77% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 3.60 | 43.06% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 2.36 | 25.93% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 1.02 | 11.11% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.09 | 63.41% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 3.24 | 41.43% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 5.05 | 60.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.59 | 43.66% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 2.02 | 20.18% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 5.09 | 62.86% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 4.22 | 50.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 4.39 | 50.56% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 3.80 | 42.86% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 3.70 | 47.83% | 0 |
Total medie liceu | 3.64 | 42.31% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
ORGANIZATOR BANQUETING | ZI | 2.88 | 32.56% | 0 |
TEHNICIAN IN ACHIZITII SI CONTRACTARI | ZI | 5.52 | 60.00% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT | ZI | 2.77 | 29.31% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE | ZI | 4.57 | 59.09% | 0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE | ZI | 3.76 | 39.76% | 0 |
TEHNICIAN IN TURISM | ZI | 4.44 | 57.89% | 0 |
Total medie liceu | 3.77 | 44.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 2.77 | 28.95% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 2.70 | 34.62% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 2.35 | 24.56% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 4.22 | 53.26% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 3.37 | 39.06% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 5.37 | 67.92% | 0 |
Total medie liceu | 3.54 | 42.12% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 3.28 | 35.44% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 3.67 | 42.86% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 2.72 | 26.67% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 4.72 | 58.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 3.62 | 43.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 4.73 | 63.29% | 0 |
Total medie liceu | 3.93 | 47.17% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 4.87 | 57.75% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 2.72 | 25.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 1.76 | 22.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 4.51 | 55.70% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 4.16 | 50.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 5.87 | 67.95% | 0 |
Total medie liceu | 4.29 | 50.75% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 4.25 | 51.11% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări N | Zi | 6.01 | 100.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 5.54 | 61.97% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.27 | 58.73% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 4.68 | 52.34% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 5.24 | 61.32% | 0 |
Total medie liceu | 4.94 | 56.72% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 3.57 | 41.54% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 4.06 | 44.44% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 3.27 | 25.53% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.72 | 74.55% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 5.02 | 63.54% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 4.51 | 54.55% | 0 |
Total medie liceu | 4.49 | 53.61% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 3.64 | 47.62% | 0 |
Tehnician in achizitii si contractari | Zi | 3.64 | 48.65% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 1.59 | 21.43% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 5.78 | 75.95% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 2.06 | 20.49% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 3.62 | 42.50% | 0 |
Total medie liceu | 3.39 | 42.77% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 1.28 | 9.30% | 0 |
Stiinte ale Naturii | Frecventa redusa | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in achizitii si contractari | Zi | 0.54 | 5.88% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 0.42 | 0.00% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 2.80 | 38.10% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 0.95 | 11.43% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 1.60 | 19.64% | 0 |
Total medie liceu | 1.08 | 12.05% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 1.67 | 12.50% | 0 |
Tehnician electrotehnist | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in achizitii si contractari | Zi | 1.82 | 28.57% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 2.08 | 16.67% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 3.43 | 37.93% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Seral | 6.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 1.02 | 7.55% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in turism | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 2.47 | 30.95% | 0 |
Total medie liceu | 1.68 | 12.20% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 3.08 | 40.00% | 0 |
Tehnician in achizitii si contractari | Zi | 5.29 | 72.41% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 3.88 | 43.48% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 5.98 | 81.82% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 3.29 | 43.75% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 5.31 | 65.08% | 0 |
Total medie liceu | 4.47 | 57.76% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 2.39 | 33.33% | 0 |
Tehnician in achizitii si contractari | Zi | 5.54 | 68.18% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 3.74 | 52.38% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 7.68 | 93.10% | 1 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 3.59 | 49.06% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 7.16 | 92.04% | 0 |
Turism si alimentatie publica (2007) | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 4.30 | 55.44% | 1 |
Specializare | Cod 2022 | Locuri 2022 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2021 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Comert | 363 | 72 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 4.54 | |
Economic | 362 | 96 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 4.45 | |
Turism si alimentatie | 361 | 192 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 4.44 |
Bucuresti
Sector 5
Viilor
Şoseaua Viilor, nr. 38
50157
021-3160973
021-3160968
economic4@yahoo.com
Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.
*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.