Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.42 |
81.82% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
5.67 |
64.29% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
5.49 |
69.06% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
4.29 |
66.67% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.35 |
60.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.05 |
73.53% |
0 |
Total medie liceu |
5.64 |
69.51% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.67 |
88.89% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
4.19 |
45.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Frecvență redusă |
5.94 |
74.05% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
2.91 |
44.44% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.12 |
82.61% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.73 |
68.97% |
0 |
Total medie liceu |
5.57 |
70.28% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.67 |
63.64% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
4.56 |
59.09% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
6.17 |
77.92% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
6.25 |
100.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.23 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.46 |
68.97% |
0 |
Total medie liceu |
5.72 |
72.03% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.10 |
56.52% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
3.69 |
46.88% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
6.84 |
84.42% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
3.08 |
42.31% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.49 |
74.07% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.25 |
65.22% |
0 |
Total medie liceu |
5.71 |
71.10% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
4.52 |
52.00% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT |
ZI |
5.11 |
63.33% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE |
ZI |
5.80 |
71.43% |
0 |
TEHNICIAN IN ADMINISTRATIE |
ZI |
6.07 |
50.00% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
6.00 |
73.53% |
0 |
TEHNICIAN IN TURISM |
ZI |
4.40 |
56.76% |
0 |
Total medie liceu |
5.42 |
66.41% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
4.17 |
52.38% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
5.58 |
69.91% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
3.79 |
30.77% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.96 |
60.71% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.91 |
76.19% |
0 |
Total medie liceu |
5.23 |
64.47% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.31 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.11 |
80.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.18 |
90.35% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.72 |
88.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.23 |
82.14% |
0 |
Total medie liceu |
6.88 |
87.98% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.11 |
84.21% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
4.68 |
46.15% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.47 |
91.95% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.59 |
50.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.72 |
66.67% |
0 |
Total medie liceu |
6.39 |
79.22% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.25 |
78.95% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
5.43 |
56.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.51 |
92.59% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
6.15 |
100.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.11 |
37.50% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.58 |
95.83% |
0 |
Total medie liceu |
6.92 |
83.64% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.48 |
82.61% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.57 |
81.48% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.22 |
94.44% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
7.36 |
88.24% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.07 |
52.94% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.50 |
81.48% |
0 |
Total medie liceu |
7.31 |
86.30% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.73 |
66.67% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
4.24 |
56.67% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
8.41 |
97.69% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
4.89 |
57.14% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
7.34 |
92.31% |
0 |
Total medie liceu |
5.92 |
74.10% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.27 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
0.80 |
11.11% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
7.57 |
93.23% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.29 |
4.55% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
5.63 |
76.19% |
0 |
Total medie liceu |
2.91 |
37.02% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.73 |
35.71% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
1.49 |
16.67% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
7.60 |
93.71% |
0 |
Tehnician in administratie |
Zi |
4.44 |
60.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
2.27 |
22.22% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
6.74 |
86.21% |
0 |
Total medie liceu |
4.21 |
52.42% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.44 |
90.91% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
6.83 |
93.33% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
8.64 |
98.15% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
6.98 |
88.24% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
8.62 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
7.50 |
94.13% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.29 |
53.33% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
4.85 |
63.16% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
9.33 |
100.00% |
0 |
Tehnician in administratie |
Zi |
8.33 |
95.65% |
1 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
4.20 |
52.94% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
8.90 |
100.00% |
0 |
Turism si alimentatie publica (2007) |
Zi |
6.48 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
6.63 |
80.73% |
1 |