COLEGIUL ECONOMIC "HERMES"

Director: Singureanu Nicoleta; Tip unitate: Colegiu Economic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 4061101349; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 1160;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Stimati parinti si dragi elevi, Situat in zona centrala a Bucurestiului Colegiul Economic Hermes, are structura si forme de invalamant diverse, aducandu-si o insemnata coniributie la viata economica si social - culturala a zonei. Este frecventat de elevi din toate cartierele Bucurestiului si din zonele limitrofe. S-ar putea spune pe buna drepate ca este un lacas de invatamant cu o bogata traditie. In aceasta unitate tinerii pot opta pentru finalitati ca: - Tehnician in activitati financiare si comerciale liceu zi si seral; - Comerciant vanzator marfuri alimentare si nealimentare (SAM); - Bucatar (SAM); - Ospatar (chelner), vanzator in unitatile de alimentatie (SAM), - Cofetar - patiser (SAM). Colectivul didactic alcatuit din profesori si maistri-instructori, are mari disponibilitati pentru pregatirea unui tineret flexibil, capabil sa realizeze noile reforme corect si durabil....

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Turism si alimentatie 241 56 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.32
Economic 240 112 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.51
Comert 242 56 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.18

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 2
Cartier
Mosilor
Adresa poştală
Calea Mosilor, nr. 152
Cod poştal
20882
Telefon
021-3147645
Fax
021-3122472
E-mail
hermes.bucuresti@yahoo.com
Site
https://sites.google.com/site/colegiuleconomichermes/prezentare
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


380 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.