16 august 2016 18:29
1497 vizualizări

Tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro

Aflata la cea de a saptea editie, cea mai populara tabara de matematica a devenit nu numai un proiect educational de traditie, dar si un eveniment asteptat de profesori si de elevi, deopotriva.

Daca anul trecut tematica oficiala a taberei a fost hard rock-ul, anul acesta conceptul este folclorul – ocazie cu care invitatii se vor familiariza cu elemente specifice culturii populare romanesti.

 

Dintre surprizele acestei editii, amintim lectiile de tip OIM sau intalnirile cu profesori foarte apreciati, ateliere de programare cu premii, ateliere de dezvoltare personala, ateliere de arta, dar si de concursuri de fotbal si tenis de masa.

Citeste mai multe aici. 

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.