20 noiembrie 2014 12:23
1561 vizualizări

Seara de poveste cu Medeea Marinescu la KinetoBebe

 Centrul KinetoBebe si Asociatia Cortina, va invita in data de 28 noiembrie 2014, ora 18.00, la primul eveniment din  seria povestilor terapeutice dedicate copiilor cu varsta de peste 4 ani. Povestea va fi citita de actrita Medeea Marinescu iar copiii ii vor deslusi talcul cu ajutorul psihologului Adina Dumitrescu .  

“Mami, spune-mi o poveste!” De cate ori nu vi s-a cerut asta de catre copiii vostri?

Nu intamplator copiii aleg aceasta cale de comunicare – Povestea. Cu ajutorul ei stabilesc o stare de intimitate cu povestitorul, depasesc  granita realitatii intr-un mediu securizat, traiesc experiente noi cu si prin personaje, simt emotia de a ajunge la deznodamantul povestii.

O poveste cu talc, aleasa cu scop, poate ajuta la rezolvarea unor probleme  precum: teama de abandon, gestionarea furiei, cresterea stimei de sine, dar si la dezvoltarea imaginatiei si a comunicarii. 

Povestea terapeutica este o metoda eficienta pentru conectarea cu ai nostrii copii si oferirea unui mediu in care ei sa-si identifice problemele si sa gaseasca resurse pentru a le infrunta.

Va asteptam, cu mic cu mare, la o seara de poveste unde atat copiii cat si parintii vor gasi un ambient cald, placut si noi resurse pentru rezolvarea nevoilor/problemelor.

Povestea din 28 noiembrie va fi citita de actrita Medeea Marinescu iar copiii ii vor deslusi talcul cu ajutorul psihologului Adina Dumitrescu .

 

Calendarul intalnirilor viitoare :

  • 4 decembrie – povestitor actorul Marius Manole
  • 9 decembrie – povestitor actorul Serban Pavlu
  • 15 decembrie – povestitor actrita Maria Buza

 

Rezervari la telefon: 0727. 988.679. Pret bilet: 35 lei (include participarea parinte si copil)

 Centrul KinetoBebe: www.kinetobebe.ro

 Calea Moşilor,  nr 158, Bucureşti

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.