9 martie 2016 10:49
1639 vizualizări

Ai luat note mici la simulare? Iata recomandarile noastre!

Ai aflat notele la simularile examenului de Evaluare Nationala si nu esti deloc multumit de ele? Stim ca notele mici vin ca o reala dezamagire pentru elevi, insa nu este cazul sa te demoralizezi. Din contra - este timpul sa iei masuri! 

Nu lasa acest mic impediment sa te mentina intr-o stare de negativism, ci incearca sa te concentrezi pe ce este cu adevarat important in momentul acesta - promovarea Examenului de Evaluare Nationala cu nota mare!

 

Specialistii nostri au o serie de sfaturi pentru tine, menite sa te ajute si sa te motiveze sa iesi din starea aceasta.

 

1. Este timpul sa te regrupezi!

Chiar daca notele pe care le-ai obtinut la simulari te-au dezamagit, este timpul sa te regrupezi. Decat sa privesti aceasta intamplare ca pe un esec, mai bine priveste-o ca pe o lectie invatata: acum stii ca trebuie sa te pregatesti mai mult si ai vazut exact capitolele la care te impotmolesti.

Asadar, specialistii nostri iti recomanda sa...[citeste mai departe]

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.