10 ianuarie 2017 11:01
2794 vizualizări

Platformele online castiga teren in fata invatarii clasice. De ce le prefera elevii

De la o vreme incoace, paradigma studiului clasic e in schimbare (pozitiva), spre usurarea parintilor si bucuria elevilor.

In acest sens, Intuitext, compania specializata in educatie din cadrul grupului Softwin, a creat un produs educational inovator, in acord perfect cu nevoile si dorintele noilor generatii de elevi ai erei digitale: ExamenulTau.ro.

ExamenulTau.ro este o platforma online de invatare dedicata elevilor de gimnaziu care vor sa se pregateasca la Limba Romana si Matematica atat pentru temele zilnice, cat si pentru teze sau Evaluarea Nationala de la sfarsitul clasei a VIII-a.

La Limba Romana, materia este impartita in asa fel incat adolescentilor sa le fie cat mai usor sa acceseze toate resursele disponibile, mai ales ca specialistii Intuitext le-au pregatit informatii din toate domeniile studiate la clasa: lexic, teorie literara, morfologie, sintaxa propozitiei sau sintaxa frazei.

In ceea ce priveste Matematica, accesand ExamenulTau.ro, elevii vor descoperi toate continuturile programei pentru Evaluarea Nationala, structurate pe capitolele usor de rasfoit si inteles. Mai mult decat atat, adolescentii isi pot testa cunostintele la nivel de lectie, subcapitol si capitol, invata cu ajutorul filmelor de predare, exerseaza, descopera cum se rezolva problemele cu ajutorul sectiunii: Probleme rezolvate in pasi – totul folosind gadgeturile lor preferate, laptopul sau tableta. Iar parintii au acces la activitatea copiilor lor in aceasta platforma, cu ajutorul rapoartelor de activitate.

Asadar, iata ce vor gasi elevii care vor accesa ExamenulTau.ro:

·         Capitole de continut: peste 100 de filme de predare la fiecare disciplina;

·         Exercitii rezolvate in pasi: acestea explica procesul de rezolvare a exercitiilor, nu doar rezultatul pe care trebuie sa il obtina;

 

Citeste mai multe aici.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.