9 mai 2017 18:36
4374 vizualizări

Metoda auto-testarii - secretul notelor mari la matematica in doar 3 pasi

Dintre toate metodele de invatare practicate de elevi, unele s-au dovedit a fi ineficiente. Insa cu doar o luna si jumatate despartindu-ne de examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, este imperios necesar ca elevii sa practice o metoda eficienta de recapitulare, daca isi doresc sa intre la un liceu bun si sigur.

Chiar daca uneori pare ca optiunile le sunt limitate la doar vechea metoda de “tocit”, noi venim cu o alternativa eficienta, care ii vor ajuta sa isi atinga scopul. Cea mai eficienta metoda de invatare este cea prin auto-testare!

Foarte frecvent folosita, mai ales inaintea unor examene importante sau teze, aceasta metoda este adesea folosita intuitiv, inclusiv de catre adulti. Un bun exemplu in acest sens este examenul auto – cati actuali soferi nu au invatat pentru acest examen rezolvand testele-grila inainte chiar de a invata partea teoretica?

Dar cum sa puna elevii asta in practica in contextul examenului de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a?

 

AFLA DE AICI

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.