28 septembrie 2016 16:02
1574 vizualizări

Invatarea online – cum ajungem sa indragim scoala

Boom-ul tehnologic din ultimii ani n-a adus doar jocuri pe calculator, console, aplicatii sau gadgeturi spectaculoase, ci si inovatii eficiente in ceea ce priveste educatia. Din fericire, exista produse online de invatare pe care tinerii le pot accesa foarte usor, cu o imbunatatire vizibila a performantelor scolare. Pe www.examenultau.ro, de pilda, elevii de gimnaziu gasesc lectii video sau filme de predare pe care le pot urmari de cate ori vor, pot lucra atunci cand au timp si se pot testa fara probleme pentru a-si cunoaste exact nivelul de cunostinte fie la Limba Romana, fie la Matematica.

Cum pot elevii sa invete cu placere

Examenul Tau este un produs educational online dedicat copiilor de gimnaziu care ii ajuta la Matematica si Limba Romana atat in efectuarea temelor zilnice, la recapitulari, invatarea anumitor notiuni, cat si in pregatirea pentru teze sau Evaluarea Nationala la finalul clasei a VIII-a.

Acceseaza www.examenultau.ro, apasa butonul portocaliu „Testeaza gratuit“, completeaza datele de contact si vei primi un e-mail cu datele de activare ale demo-ului valabil pentru 24 de ore. Astfel, vei intelege:

·        de ce unii utilizatori au declarat ca datorita platformei Examenul Tau nota lor la Evaluarea Nationala a crescut cu 2 puncte, dar si ca folosind acest produs educational s-au simtit ca si cum ar lucra cu un profesor meditator;

·        de ce pentru altii a fost ca un profesor meditator la care au avut acces tot timpul, fie ca doreau sa se pregateasca pentru teme, sa-si verifice cunostintele sau sa se pregateasca pentru cele mai importante etape: tezele si Evaluarea Nationala de la finalul clasei a VIII-a;

 

 

Citeste continuarea aici.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.