23 noiembrie 2016 10:59
1450 vizualizări

Invatare eficienta - elevi mai fericiti

Preocupati atat de viitorul, cat si de fericirea copiilor lor, parintiii se tem ca acestia sa nu priveasca scoala cu teama, nu vor sa dezvolte anxietate de performanta si spera ca in viitor curiozitatea, initiativa si spiritul critic al copiilor lor sa nu fie innabusite de un sistem invechit.

Din fericire, de cativa ani incoace educatia din Romania a permis patrunderea unor metode alternative de studiu, special create pentru noua generatie de copii digitali.

INTUITEXT creeaza ExamenulTau.ro

Intuitext, compania de produse educationale din cadrul Softwin Group, a inteles noul context in care cresc, se dezvolta si invata elevii de astazi, asa ca a creat un produs deosebit, in acord cu dorintele si nevoile lor.

ExamenulTau, de pilda, este o platforma de invatare destinata copiilor din clasele a VII-a si a VIII-a, care vor sa se pregateasca la Limba Romana si Matematica atat pentru temele zilnice, cat si pentru teze sau Evaluarea Nationala.

ExamenulTau.ro nu este un site, ci un produs online, pe care elevii il pot accesa dupa achizitionarea unei licente:

Licenta valabila pentru un an scolar

·        Matematica 248,9 lei

·        Matematica si Romana 399 lei (pret redus cu 20% din totalul de 498,8 lei)

·        Romana 248,9 lei

Licenta valabila pentru doi ani scolari

·        Matematica 399 lei

·        Matematica si Romana 798 lei

·        Romana 399 lei

Dupa ce au ales tipul de licenta in functie de nevoile lor, elevii se autentifica cu datele corespunzatoare si pot accesa tot ce le ofera acest produs inovator: probleme rezolvate in pasi, filme de predare, exercitii sau teste, toate in conformitate cu programa scolara. Astfel, copiii isi pot verifica cunostintele pe capitole, invata, exerseaza, descopera cum se rezolva anumite probleme si se pregatesc fie pentru teme, fie pentru teze sau chiar Evaluarea Nationala de la finalul clasei a VIII-a. In plus, parintii vor afla ce stiu copiii lor, ce notiuni li se par mai greu de invatat sau cat mai au de invatat din programa de Evaluare Nationala.

 

Citeste continuarea aici.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.