22 august 2016 12:11
1218 vizualizări

Cum iti ajuta ExamenulTau copilul sa-si improspateze cunostintele inainte de inceperea scolii

Se poate ca inceperea scolii sa ingrijoreze mamele preocupate ca nu vor avea timp suficient sa-si ajute copiii la teme. E sigur insa ca noi, cei de la ExamenulTau, stim exact cum sa ajutam elevii sa se pregateasca pentru scoala si sa aiba zilnic cele mai bune rezultate!

 

Noi, cei de la echipa ExamenulTau.ro, stim cat de greu le poate fi mamelor sa tina pasul cu toate responsabilitatile din viata lor. Serviciu, casa, diverse chestiuni administrative, fiecare zi este o noua provocare. Din fericire, cel putin in ceea ce priveste temele copiilor din clasele a VII-a si a VIII-a, ExamenulTau este produsul educational la care apeleaza cu succes tot mai multe mame. Motivul? Aici, copiii se pot testa la matematica si lb. Romana pe notiuni, capitole, afla ce nu stiu, invata cu ajutorul filmelor de predare, exerseaza, descopera cum se rezolva problemele cu ajutorul sectiunii.

 

In plus, datorita acestei platforme create de Intuitext (compania de software educational a grupului Softwin), mamele au acces zilnic la tot ce face copilul, cu ajutorul rapoartelor de progres.

 Citeste aici si alte beneficii ale produsului educational ExamenulTau

 

 

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.