11 ianuarie 2016 18:10
1583 vizualizări

22 de sfaturi pentru a promova Examenul de Evaluare Națională 2016

Mai este puțin până la Examenul de Evaluare Națională 2016. Ai emoții și nu te simți suficient de pregătit?

Atinci află care sunt cele 22 de sfaturi GARANTATE DE SPECIALIȘTI că te vor ajuta să promovezi Examenul de Evaluare Națională 2016:

  1. Învață înainte de culcare

Creierul memorează informațiile noi în timpul somnului, așadar exact înainte de culcare este cel mai bun moment în care să revizuiești materia.

  1. Folosește metoda spațierii

Această metodă de învățare presupune divizarea materiei pe care trebuie să o recapitulezi în secțiuni mai mici, iar apoi învățarea acestora pe rând. Folosind metoda spațierii nu te vei mai simți copleșit și vei învăța pe bucăți cantități rezonabile din materie.

  1. Învață prin povești

Toate acele detalii pe care le consideri plictisitoare le vei memora mult mai greu decât pe cele pe care le consideri interesante. Așa că de ce să nu transformi toată materia în ceva interesant? Transpune toate noțiunile pe care vrei să le reții într-o poveste fascinantă - le vei reține mai repede și mai ușor și vei învăța cu plăcere.

  1. Dă importanță locației

 

Specialiștii recomandă să...[citește mai mult]

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.