12 octombrie 2016 12:30
1656 vizualizări

www.Examenultau – Cum sa inveti o lectie in 4 pasi

Teme, teste, teze sau Evaluarea Nationala – nimic nu este prea greu pentru copilul tau. Produsul de invatare online Examenul Tau il va ajuta sa inteleaga mai usor materia de studiu, sa-si imbunatateasca rezultatele scolare si sa fie mai fericit la scoala.

 

Ti-ai dori ca scoala sa fie un loc placut, in care copilul tau sa vrea sa mearga in fiecare zi? Ti-ar placea sa-l vezi descoperind cu entuziasm lucruri noi si impartasindu-le bucuros cu intreaga familie? Noi, cei de la INTUITEXT - compania de software educational ce are in portofoliu produse educationale (Examenul Tau, Scoala Intuitext) si comunitati online dedicate educatiei (www.suntparinte.ro, www.didactic.ro, www.olimpiade.ro, www.viitoriolimpici.ro, www.admitereliceu.ro) credem ca trebuie sa incurajam curiozitatea nativa a copiilor. De aceea, produsele noastre sunt concepute dupa motto-ul „invata cu placere“, promovand astfel un tip de studiu in acord perfect cu dorintele si nevoile actuale ale elevilor.

Invata sa inveti

Examenul Tau este un produs educational online dedicat copiilor din clasele a VII-a și a VIII-a care ii ajuta pe elevi la Matematica si Limba Romana atat in efectuarea temelor zilnice, la recapitulari, invatarea anumitor notiuni, cat si in pregatirea temeinica a tezelor sau a Evaluarii Nationale la finalul clasei a VIII-a.

La Limba Romana, materia este structurata astfel incat copilului sa ii fie cat mai usor sa foloseasca aceasta platforma si acopera toate domeniile studiate la clasa: lexic, teorie literara, morfologie, sintaxa propozitiei sau sintaxa frazei.

In ceea ce priveste Matematica, in cadrul platformei www.examenultau.ro , elevii vor regasi toate continuturile programei pentru Evaluarea Nationala, capitolele fiind organizate pentru o utilizare cat mai usoara si eficienta. Se pot testa pe notiuni, capitole, afla ce nu stiu, invata cu ajutorul filmelor de predare, exerseaza, descopera cum se rezolva problemele cu ajutorul sectiunii: „Probleme rezolvate in pasi“, iar parintii au acces la tot ce fac copiii in fiecare zi, cu ajutorul rapoartelor de progres.

Ce spun utilizatorii www.examenultau.ro

Unii utilizatori ai platformei au declarat ca datorita www.examenultau.ro  nota lor la Evaluarea Nationala a crescut cu 2 puncte, iar pentru altii a fost ca un profesor meditator la care au avut acces tot timpul, fie ca doreau sa se pregateasca pentru teme, sa-si verifice cunostintele sau sa se pregateasca pentru cele mai importante etape: tezele si Evaluarea Nationala de la finalul clasei a VIII-a.

 

Daca te-am convins, lasa-ti copilul sa treaca la „centrul de comanda“

Drag elev de gimnaziu, bine ai venit la comanda platformei educationale Examenul Tau! Pentru a intelege cat mai bine materia de studiu (Limba Romana si Matematica), e nevoie doar de patru pasi simpli. Inainte, insa, logheaza-te in platforma si selecteaza disciplina pentru care vrei sa te pregatesti. Sa luam ca exemplu Limba si Literatura Romana!

Pasul 1. Alege capitolul

Selecteaza capitolul de continut pe care vrei sa il inveti.

Sa zicem ca vrei sa inveti capitolul Propozitia subordonata atributiva.

Pasul 2. Gaseste lectia

Odata ce dai click pe capitol, ti se vor afisa:

  • Subcapitolele
  • Lectiile subcapitolelor
  • Istoricul actiunilor tale din acel capitol

Ai gasit lectia pe care vrei sa o inveti?

Pasul 3. Vizualizeaza filmul de predare

Deschide filmul de predare si vizualizeaza-l de cate ori ai nevoie pentru a intelege lectia.

Pasul 4. Testeaza-te din ce ai invatat

Acum ca ai vizualizat filmul de predare, este timpul sa afli cat de bine ai invatat lectia.

Testeaza-te dand Evaluarea pe Capitol!

Testele pe capitol contin 6 intrebari la care poti raspunde in ritmul tau, deoarece acestea nu sunt cronometrate. La finalul testului vei putea vedea raspunsurile gresite, raspunsurile corecte si punctajul obtinut.

 

Nu esti multumit de rezultatul obtinut? Reia testul de cate ori vrei, pana cand te simti pregatit!

 

Testeaza si tu platforma complet gratuit timp de 24h: 

 testeaza_gratuit

 

 

 

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.