20 ianuarie 2016 11:52
1672 vizualizări

Cum calculam distante si masuri de unghiuri pe fetele sau in interiorul corpurilor studiate

Cum calculam unghiuri in toate corpurile studiate

Pentru aflarea masurii unui unghi in spatiu, se parcurg urmatoarele doua etape:

Etapa 1:

Se identifica sau se construieste unghiul a carui masura se cere si se justifica acest lucru. Unghiul dintre fata paralelipipedului dreptunghic ABB1Asi baza ABCD este unghiul B1BCsau unghiul A1AD.

Etapa 2:

[citeste mai departe]

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.