24 august 2016 16:14
1414 vizualizări

5 argumente PRO invatarea online

Invatarea clasica are beneficiile sale, insa de ce sa nu profitam de toate modalitatile prin care tehnologia ne usureaza viata?

Noi suntem de parere ca invatarea online este cu atat de mult mai simpla si mai placuta, incat si-a lasat in urma "competitia" - invatarea clasica.

Tu de ce parte esti?

Daca inca esti sceptic cu privire la beneficiile invatarii online, iti prezentam 5 argumente solide PRO, care cu siguranta te vor convinge:

1.  Totul este simplu si la indemana

Fara aglomeratie pe biroul de studiu, fara culegeri si caiete imprastiate, fara cautari nesfarsite ale lectiei la care vrei sa inveti: totul este online, la un click distanta, simplu, rapid si placut. 

 

Citeste continuarea aici

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.