1 aprilie 2016 19:41
1395 vizualizări

Adolescentul tau nu vrea sa invete? Iata recomandarile noastre!

Adolescentul tau refuza sa ia scoala in serios? Nu esti singurul parinte care se confrunta cu problema aceasta. Din fericire exista cateva metode prin care il poti motiva sa invete. Afla cele 6 recomandari ale specialistilor nostri:

1.       Afla de ce refuza sa invete

Rezolva problema de la sursa! Incearca sa discuti calm si amiabil cu adolescentul tau pentru a afla care sunt exact motivele pentru care nu vrea sa invete. Cumva la baza refuzului sau stau chiar insistentele tale pe aceasta tema? [citeste mai departe

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.