1 iunie 2016 18:19
1334 vizualizări

3 activitati distractive pentru tine si adolescentul tau

Iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de adolescentul tau, insa acesta nici nu vrea sa auda de timp petrecut cu parintii? Avem pentru tine 4 sugestii de activitati pe care pana si cel mai rebel adolescent va vrea sa le faceti impreuna:

1.       Iesiti impreuna la film

Nu numai ca este distractiv si pentru tine, insa vei putea observa si ce fel de filme ii plac si cine este acesta atunci cand este in societate.

Ar fi foarte distractiv si daca l-ai surprinde cu o iesire la film chiar cand iese de la ore. Cu siguranta se va bucura de cateva ore de relaxare, daca urmeaza sa sustina Examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a.

2.       Jucati-va impreuna

Generatia aceasta de adolescenti este nedezlipita de gadget-uri. Totul se intampla pe tableta sau PC, de la invatarea online, pana la petrecerea timpului liber.

Afla ce fel de jocuri ii plac si propune-i  sa va jucati impreuna. Ii poti cere sa iti explice regulile si cum se joaca, iar acesta garantat va fi nerabdator sa iti explice. Cui nu ii place sa vorbeasca despre ceva despre care e pasionat?

 

 

Click aici pentru a citi articolul complet

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.