31 august 2016 12:29
1521 vizualizări

Toti elevii de success practica ACESTE activitati extracurriculare!

Educatia traditionala se baza pe “invatat din greu”, insa, cu timpul, s-a descoperit ca educatia inseamna mult mai mult decat o acumulare continua de informatii noi. Pedagogia moderna pune accent pe consolidarea informatiilor teoretice obtinute si sustine dezvoltarea copilului si prin activitati extrascolare.

Educatia extrascolara ajuta copilul sa isi cultive talentele native si chiar ii faciliteaza aderarea la anumite grupuri sociale, lucru extrem de important pentru el, in special la varsta asta.

Desi activitatile extracurriculare depind foarte mult de preferinte personale si de gradul de incarcare al copilului, sunt cateva tipuri de activitati pe care toti elevii de succes le practica deja:

1.       Invata o limba straina

 

Alegerile facute in adolescenta contribuie semnificativ la conturarea viitorului sau, iar invatarea unei alte limbi este...[citeste mai departe]

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.