17 martie 2016 15:27
1733 vizualizări

De ce este important liceul la care ajungi? Iata 3 motive pentru ca tu sa te pregatesti mai intens!

Urmeaza sa dai Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a?

Iata 3 motive pentru care merita sa te pregatesti temeinic si sa ajungi la liceul visat si nu la un liceu oarecare, prin distributia automata.

1.      Se spune ca liceul este perioada cea mai frumoasa din viata. Daca este asa, de ce sa o irosesti la locul nepotrivit?

 

2.      Cine se aseamana se aduna. Altfel spus, colegii sunt foarte importanti. Daca aveti aceleasi interese, pasiuni, nivel de pregatire, cei 4 ani de liceu vor trece si mai repede si mai placut.

 

3.      Cursurile. Este important sa studiezi ce iti place si mai ales ce te pregateste pentru viitor si pentru urmatoarea etapa de studiu: facultatea.

 

Citeste mai multe aici

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.