4 februarie 2016 11:50
1310 vizualizări

5 idei de activitati distractive pentru vacanta intersemestriala

Vineri este ultima zi de scoala pentru elevii de gimnaziu, deoarece intre 6 si 14 Februarie este vacanta intersemestriala.

Te-ai gandit cum o sa petreci aceste zile libere?

Daca nu te simti inspirat, noi venim in ajutorul tau cu 5 idei distractive care te vor ajuta sa profiti la maximum de vacanta:

1.       Fii activ!

Se anunta vreme placuta in aceasta vacanta intersemestriala, asadar nu ti-o petrece pe canapea, la televizor.

Iesi afara la plimbare, fie pe jos, fie cu bicicleta sau joaca sporturi in echipa pentru a te invigora si energiza!

2.       Citeste!

Acum ca ai in sfarsit timp liber la dispozitie, bucura-te de cartile pe care nu ai apucat sa le citesti pe perioada scolii.

Cu siguranta pregatirea pentru Evaluarea Nationala 2016 te-a tinut lipit de manuale in primul semestru, asa ca iti recomandam sa iti iei cu tine o cana de ceai si sa savurezi o carte buna!

 [vezi articolul complet]

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.