12 februarie 2016 10:48
1139 vizualizări

13 trucuri pentru a fi mai productiv

Mai sunt doar cateva luni pana la Examenul de Evaluare Nationala si incepi sa te simti presat de timp? Este timpul sa incepi sa fii mai productiv. Iata ce recomandari avem pentru tine:

1.       Ia lucrurile pe rand

Este un lucru dovedit stiintific ca suntem mai eficienti si mai productivi atunci cand facem lucrurile pe rand, decat atunci cand incercam sa facem totul odata. Asadar, ia sarcinile pe rand si vei vedea ca vei termina mult mai repede.

2.        Fii organizat

 

Cel mai probabil, in momentul acesta, este dezordine pe biroul tau. Avem dreptate? Daca da, atunci e timpul sa faci curat, pentru ca, facand ordine, vei reusi sa...[citeste mai departe]

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.