GRUPUL SCOLAR "VASILE COCEA" MOLDOVITA

Director: Mitric Danuta; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 792196; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 860;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

În anul 1990 , toate formele de învatamânt din Moldovita s-au reunit prin ordin guvernamental sub titulatura Grupul Scolar Moldovita , care cuprinde învatamântul prescolar , primar , gimnazial , scoala de arte si meserii si liceal în filiera tehnologica . Din data de 1 septembrie 2004 , Grupul Scolar Moldovita se numeste Grupul Scolar Vasile Cocea Moldovita . Vasile Cocea a fost învatatorul cu cea mai îndelungata activitate. În timpul în care a functionat ca învatator a fost construita prima cladire destinata învatamântului moldovitean, cladire în care astazi îsi desfasoara activitatea patru clase primare .Bazele învatamântului în Argel , Demacusa , Putna Secries si Rasca s-au pus în anul 1889, 1927, 1934 , respectiv 1905.

Informaţii admitere 2014

Reţine Specializare (Calificare) Cod Nr. locuri Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2014
Rromi R. Moldova
Protectia mediului 174 28 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba romana - 3.23
Turism si alimentatie 175 28 - - Tehnologica Servicii - Limba romana - 4.10

Date de contact

Judeţ
Suceava
Localitate
Moldovita
Adresa poştală
-
Cod poştal
-
Telefon
0230-336170
Fax
-
E-mail
edumold@yahoo.com
Site
http://www.scoalamoldovita.ro/linkuri_utile.html
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.