Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în automatizări |
Frecvență redusă |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
0.42 |
0.00% |
0 |
Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații |
Seral |
0.51 |
4.00% |
0 |
Tehnician mecatronist |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician operator tehnică de calcul |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician poligraf |
Zi |
5.66 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.40 |
1.72% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.66 |
25.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician mecatronist |
Frecvență redusă |
1.97 |
0.00% |
0 |
Tehnician poligraf |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.47 |
4.88% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
6.83 |
100.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.41 |
5.88% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
1.32 |
19.05% |
0 |
Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician mecatronist |
Zi |
0.75 |
8.00% |
0 |
Tehnician operator tehnică de calcul |
Zi |
5.81 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.16 |
18.99% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.16 |
50.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.15 |
33.33% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
0.35 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician mecatronist |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician operator tehnică de calcul |
Zi |
6.71 |
100.00% |
0 |
Tehnician poligraf |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.37 |
20.37% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
COAFOR STILIST |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
0.90 |
12.50% |
0 |
TEHNICIAN ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE |
ZI |
6.20 |
100.00% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
SERAL |
2.92 |
33.33% |
0 |
TEHNICIAN MECANIC PENTRU INTRETINERE SI REPARATII |
SERAL |
0.00 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN MECATRONIST |
SERAL |
0.00 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN POLIGRAF |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.43 |
20.83% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
1.59 |
22.22% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.86 |
28.57% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
0.62 |
9.09% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician mecatronist |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician operator tehnică de calcul |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.71 |
10.42% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
1.21 |
20.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
4.00 |
66.67% |
0 |
Tehnician în automatizări |
Frecvență redusă |
6.91 |
100.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
3.33 |
25.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician mecatronist |
Zi |
0.52 |
8.33% |
0 |
Total medie liceu |
1.17 |
15.79% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.05 |
16.67% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.56 |
42.86% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.34 |
25.00% |
0 |
Tehnician în automatizări |
Zi |
7.10 |
100.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
0.76 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician mecatronist |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician operator tehnică de calcul |
Zi |
6.66 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.21 |
24.32% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.04 |
69.23% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.90 |
33.33% |
0 |
Tehnician în automatizări |
Frecven?a redusa |
6.06 |
100.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
1.06 |
16.67% |
0 |
Tehnician mecatronist |
Frecven?a redusa |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician operator tehnică de calcul |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.22 |
38.46% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
1.45 |
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.38 |
20.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.17 |
16.67% |
0 |
Tehnician în automatizări |
Frecvență redusă |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
3.17 |
50.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
3.13 |
50.00% |
0 |
Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații |
Seral |
0.56 |
0.00% |
0 |
Tehnician mecatronist |
Frecvență redusă |
0.71 |
10.00% |
0 |
Tehnician operator tehnică de calcul |
Zi |
0.72 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.26 |
12.73% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
5.41 |
83.33% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.73 |
25.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
1.06 |
16.67% |
0 |
Tehnician electrotehnist |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in automatizari |
Frecventa redusa |
1.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Seral |
1.09 |
7.41% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Frecventa redusa |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii |
Zi |
1.58 |
23.53% |
0 |
Tehnician mecatronist |
Frecventa redusa |
1.41 |
8.33% |
0 |
Tehnician operator tehnica de calcul |
Zi |
1.25 |
7.69% |
0 |
Total medie liceu |
1.50 |
15.63% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.70 |
10.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.72 |
7.69% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
0.56 |
4.76% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Seral |
0.73 |
5.26% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria textila |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Frecventa redusa |
4.42 |
50.00% |
0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician mecatronist |
Frecventa redusa |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician operator tehnica de calcul |
Zi |
0.52 |
7.69% |
0 |
Tehnician poligraf |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.70 |
7.76% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.39 |
6.25% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.55 |
17.14% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Frecvenţă redusă |
3.47 |
20.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.71 |
22.22% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Seral |
0.98 |
15.15% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.95 |
7.69% |
0 |
Tehnician in industria textila |
Zi |
2.04 |
16.67% |
0 |
Tehnician in turism |
Frecvenţă redusă |
1.41 |
21.74% |
0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii |
Seral |
1.51 |
25.00% |
0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii |
Zi |
0.44 |
7.14% |
0 |
Tehnician mecatronist |
Frecvenţă redusă |
1.24 |
20.00% |
0 |
Tehnician mecatronist |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician operator tehnica de calcul |
Zi |
1.18 |
10.00% |
0 |
Tehnician poligraf |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician proiectant CAD |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.05 |
11.12% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.23 |
33.33% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.11 |
24.32% |
0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului |
Zi |
2.92 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
1.40 |
6.98% |
0 |
Tehnician operator tehnica de calcul |
Zi |
1.97 |
9.38% |
0 |
Tehnician poligraf |
Zi |
0.31 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.82 |
12.34% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
1.60 |
21.43% |
0 |
Electronica si automatizari (2007) |
Zi |
6.83 |
100.00% |
0 |
Industria alimentara (2007) |
Frecventa redusa |
3.43 |
50.94% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Mecanica (2007) |
Frecventa redusa |
2.70 |
38.10% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.02 |
26.09% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
3.08 |
41.86% |
0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului |
Zi |
1.70 |
25.00% |
0 |
Tehnician in automatizari |
Zi |
1.41 |
20.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
2.03 |
22.22% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
1.24 |
17.65% |
0 |
Tehnician in industria textila |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii |
Zi |
1.17 |
16.67% |
0 |
Tehnician operator tehnica de calcul |
Zi |
2.74 |
36.67% |
0 |
Tehnician poligraf |
Zi |
1.16 |
18.18% |
0 |
Tehnician proiectant CAD |
Zi |
7.22 |
100.00% |
0 |
Turism si alimentatie publica (2007) |
Frecventa redusa |
2.80 |
35.29% |
0 |
Total medie liceu |
2.42 |
33.54% |
0 |