Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

COLEGIUL TEHNIC "MEDIA" BUCURESTI

Director: Ciobanu Mariana Violeta; Tip unitate: Colegiu Tehnic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 947040; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 1351;

În perspectiva integrarii României în Uniunea Europeana, compatibilizarea sistemului national de învatamant cu cel european, alinierea cadrului national al calificarilor cu cel european, transpunerea viziunii si a valorilor în rezultate semnificative, concrete si oportune, reprezinta una din prioritatile politicii Colegiului Tehnic "Media".
În contextul actualei descentralizari, scoala devine astfel autonoma în mare masura, fiind abilitata sa-si conceapa o politica proprie adecvata strategiei M.Ed.C. si politicii educationale nationale, realizabila, flexibila, operationala si consistenta în ce priveste domeniile: curricular, financiar, resurse umane si materiale, precum si parteneriate si relatia cu comunitatea.
Scoala împreuna cu partenerii sociali (elevi, parinti, furnizori de educatie, agenti economici si decidenti) devine responsabila sa-si conceapa o oferta...

Informaţii admitere 2015

Reţine Specializare (Calificare) Cod Nr. locuri Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2014
Rromi R. Moldova
Stiinte ale Naturii 152 28 - - Teoretica Real - Limba româna - 5.97
Sportiv - 56 - - Vocationala Sportiv - Limba româna - -
Productie media 153 84 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - 5.51
Tehnici poligrafice 154 84 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - 3.23

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 1
Cartier
Herastrau
Adresa poştală
Str. Jiului, nr. 163
Cod poştal
13218
Telefon
021-6675585
Fax
021-6675585
E-mail
colegiultehnicmedia@yahoo.com
Site
www.colegiulmedia.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


742 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.