Actualizare 2015
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

COLEGIUL TEHNIC "EDMOND NICOLAU" CLUJ - NAPOCA

Director: Todea Ioan Radu; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 121181124; Forma de proprietate: public;

La 15 septembrie 1977 lua fiinta primul liceu de electrotehnica din judet sub denumirea de "Liceul industrial nr. 8 , situat la marginea de Sud-Vest a municipilui Cluj-Napoca, langa Padurea Faget. In primul an in componenta scolii intrau 2 clase a IX-a de electronica, 2 clase a IX- a de mecanica, 2 clase a X- a de electrotehnica si o clasa a XI-a de mecanica/prelucratori prin aschiere.

In anii urmatori pe langa liceu a luat fiinta si Scoala Profesionala nr. 4 si Scoala de maistri. Din anul 1984 liceul a functionat sub patronajul principal al I.E.I.A. Din 1990 - pentru a corespunde noii structuri: liceu, scoala profesionala si scoala de post-liceala, a primit denumirea de "Grup Scolar Electrotehnic". La aniversarea a 20 de ani de existenta in anul 1997, scoala a primit un nou nume: GRUPUL SCOLAR ELECTROTEHNIC "EDMOND NICOLAU", din 1 septembrie 2008 este...

Informaţii admitere 2015

Reţine Specializare (Calificare) Cod Nr. locuri Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2014
Rromi R. Moldova
Electromecanica - 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - -
Productie media 132 56 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - 4.45

Date de contact

Judeţ
Cluj
Localitate
Cluj-Napoca
Adresa poştală
Str. Câmpului Micro, Nr. II/2
Cod poştal
400665
Telefon
0264-422040
Fax
0264-422040
E-mail
ctenicolau@yahoo.com
Site
enicolaucj.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


813 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.