COLEGIUL TEHNIC DE INDUSTRIE ALIMENTARA "TEREZIANUM" SIBIU
1030 Vezi top licee

  • Director

    Marian Solomon

  • Mediu

    urban

  • Forma de proprietate

    public

  • Tip unitate

    Colegiu Tehnic

  • Cod SIRUES

    3261100067

Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi sau să modifici aceste informaţii? Apasă aici.

Pregătește-te pentru Evaluarea Națională!

62.000 membri înregistrați care repetă deja din peste 5000 exerciții, probleme, fișe de teorie și lecții video

  • Identificarea golurilor
  • Evaluare facilă
  • Recomandări inteligente de învățare
Creează cont gratuit

In Sibiu, necesitatea unei scoli in domeniul industriei alimentare a aparut datorita existentei numeroaselor fabrici de profil de renume: "Lica", "Scandia", "Sibiana".
In anul 1949 in localul din strada Turismului, sub patronajul Ministerului Industriei Alimentare se infiinteaza scoala profesionala pentru meseriile: macelar, brutar si laptar.
Noul local al scolii, Liceul Industrial pentru Industrie Alimentara Sibiu, a luat fiinta si a fost legiferat in anul 1966, prin HCM 2013/1966.
Nasterea liceului se datoreaza efortului neprecupetit al cadrelor didactice, elevilor si parintilor elevilor nostri, care au dorit cu ardoare sa aiba scoala lor in care sa invete si sa se instruiasca pentru meserie si viata. In anul 1968 s-a realizat studiul tehnico-economic si la sfarsitul anului, proiectul de constructie. In 12 decembrie 1970 intreg personalul scolii...

Informaţii utile pentru admitere 2023

Specializare Cod 2023 Locuri 2023 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2022
Rromi R.Moldova
Electromecanica 166 24 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - 6.36
Industrie alimentara 167 48 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba româna - 6.02

Arhivă medii de admitere

Specializare Bilingv 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001
Industrie alimentara - 6.02 4.35 6.15 4.67 2.25 3.67 3.63 5.48 4.22 4.22 3.80 5.66 - 5.26 4.91 6.35 6.20 6.13 6.01 5.70 5.53
Electromecanica - 6.36 5.47 6.45 4.42 2.83 3.50 3.35 0.00 - - 4.34 5.28 - - - - - - - - -
Industrie alimentara Engleza - - - - - - - - - - - - 5.40 - - - - - - - -
Electromecanica Engleza - - - - - - - - - - - - 4.29 - - - - - - - -
Electric - - - - - - - - - - - - - - 5.60 5.13 6.23 6.11 6.53 6.00 - 5.55

Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.

Specializari şi rezultate BAC 2023

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 1.57 23.53% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 0.86 12.00% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 6.43 100.00% 0
Total medie liceu 1.27 18.60% 0

Specializari şi rezultate BAC 2022

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 0.73 11.11% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 1.02 8.33% 0
Tehnician în industria alimentară extractivă Zi 0.00% 0
Total medie liceu 0.86 9.09% 0

Specializari şi rezultate BAC 2021

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Științe ale Naturii Zi 7.11 100.00% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 1.96 16.67% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 2.91 44.44% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 5.41 0.00% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Seral 6.13 100.00% 0
Total medie liceu 3.15 38.89% 0

Specializari şi rezultate BAC 2020

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 2.02 15.79% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 0.00% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 1.24 15.00% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 3.36 50.00% 0
Total medie liceu 1.66 16.67% 0

Specializari şi rezultate BAC 2019

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
TEHNICIAN ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE ZI 1.08 3.85% 0
TEHNICIAN IN IND. ALIM. FERMENTATIVA SI IN PREL. LEGUMELOR SI FRUCTELOR ZI 0.00 0.00% 0
TEHNICIAN IN INDUSTRIA ALIMENTARA ZI 0.62 0.00% 0
TEHNICIAN IN PRELUCRAREA PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALA SERAL 2.76 0.00% 0
Total medie liceu 1.03 2.63% 0

Specializari şi rezultate BAC 2018

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Frecvență redusă 0.66 5.26% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 3.38 50.00% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 0.78 12.50% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Seral 0.00 0.00% 0
Total medie liceu 0.83 10.53% 0

Specializari şi rezultate BAC 2017

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Matematica-Informatica Seral 0.00 0.00% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 4.39 41.67% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 4.27 60.00% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 5.96 50.00% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 6.25 66.67% 0
Total medie liceu 4.35 48.28% 0

Specializari şi rezultate BAC 2016

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 2.10 11.76% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 3.15 33.33% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 3.74 27.27% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Seral 4.07 50.00% 0
Total medie liceu 2.93 24.39% 0

Specializari şi rezultate BAC 2015

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 2.33 21.74% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 4.45 55.56% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 2.16 20.83% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 1.49 10.00% 0
Total medie liceu 2.28 22.08% 0

Specializari şi rezultate BAC 2014

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Matematica-Informatica Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 1.62 10.53% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 1.86 20.00% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 4.33 40.00% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 2.56 28.57% 0
Total medie liceu 2.35 21.28% 0

Specializari şi rezultate BAC 2013

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Stiinte ale Naturii Zi 6.86 100.00% 0
Tehn. in ind. alim. fermentativa si in prel. legumelor si fructelor Zi 0.31 0.00% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 4.34 44.83% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 0.38 4.08% 0
Tehnician in morarit, panificatie si produse fainoase Zi 2.76 33.33% 0
Tehnician in prelucrarea produselor de origine animala Zi 2.30 35.71% 0
Total medie liceu 2.83 36.33% 0

Specializari şi rezultate BAC 2012

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Stiinte ale Naturii Zi 6.53 100.00% 0
Tehn. in ind. alim. fermentativa si in prel. legumelor si fructelor Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 1.33 14.29% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 0.33 2.86% 0
Tehnician in morarit, panificatie si produse fainoase Zi 0.63 5.26% 0
Tehnician in prelucrarea produselor de origine animala Zi 2.02 25.00% 0
Total medie liceu 1.81 24.57% 0

Specializari şi rezultate BAC 2011

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Stiinte ale Naturii Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 1.67 14.77% 0
Tehnician in agricultura Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician in automatizari Zi 5.41 0.00% 0
Tehnician in industria alimentara Seral 0.00 0.00% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 0.46 3.03% 0
Total medie liceu 1.26 2.97% 0

Specializari şi rezultate BAC 2009

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Industria alimentara (2007) Zi 2.48 33.33% 0
Matematica-Informatica Seral 2.21 33.33% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 3.80 50.00% 0
Tehnician in automatizari Zi 5.28 71.43% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 1.81 23.81% 0
Total medie liceu 3.12 42.38% 0

Informaţii utile pentru admitere 2023

Specializare Cod 2023 Locuri 2023 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2022
Rromi R.Moldova
Electromecanica 166 24 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - 6.36
Industrie alimentara 167 48 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba româna - 6.02

Date de contact

  • JUDEȚ

    Sibiu

  • Localitate

    Sibiu

  • Adresa poștală

    Str. Postăvarilor, nr. 18

  • Cod poștal

    550081

  • Telefon

    0269-218797

  • Fax

    0269-221323

  • E-mail

    colegiulalimentarsibiu@yahoo.com

  • Site

    www.terezianum.ro

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.