Marian Solomon
urban
public
Colegiu Tehnic
3261100067
In Sibiu, necesitatea unei scoli in domeniul industriei alimentare a aparut datorita existentei numeroaselor fabrici de profil de renume: "Lica", "Scandia", "Sibiana".
In anul 1949 in localul din strada Turismului, sub patronajul Ministerului Industriei Alimentare se infiinteaza scoala profesionala pentru meseriile: macelar, brutar si laptar.
Noul local al scolii, Liceul Industrial pentru Industrie Alimentara Sibiu, a luat fiinta si a fost legiferat in anul 1966, prin HCM 2013/1966.
Nasterea liceului se datoreaza efortului neprecupetit al cadrelor didactice, elevilor si parintilor elevilor nostri, care au dorit cu ardoare sa aiba scoala lor in care sa invete si sa se instruiasca pentru meserie si viata. In anul 1968 s-a realizat studiul tehnico-economic si la sfarsitul anului, proiectul de constructie. In 12 decembrie 1970 intreg personalul scolii...
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Electromecanica | 166 | 24 | - | - | Tehnologica | Tehnic | - | Limba româna | - | 6.36 | |
Industrie alimentara | 167 | 48 | - | - | Tehnologica | Resurse naturale si protectia mediului | - | Limba româna | - | 6.02 |
Specializare | Bilingv | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Industrie alimentara | - | 6.02 | 4.35 | 6.15 | 4.67 | 2.25 | 3.67 | 3.63 | 5.48 | 4.22 | 4.22 | 3.80 | 5.66 | - | 5.26 | 4.91 | 6.35 | 6.20 | 6.13 | 6.01 | 5.70 | 5.53 |
Electromecanica | - | 6.36 | 5.47 | 6.45 | 4.42 | 2.83 | 3.50 | 3.35 | 0.00 | - | - | 4.34 | 5.28 | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Industrie alimentara | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5.40 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Electromecanica | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 4.29 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Electric | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5.60 | 5.13 | 6.23 | 6.11 | 6.53 | 6.00 | - | 5.55 |
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 1.57 | 23.53% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 0.86 | 12.00% | 0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală | Zi | 6.43 | 100.00% | 0 |
Total medie liceu | 1.27 | 18.60% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 0.73 | 11.11% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 1.02 | 8.33% | 0 |
Tehnician în industria alimentară extractivă | Zi | 0.00% | 0 | |
Total medie liceu | 0.86 | 9.09% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Științe ale Naturii | Zi | 7.11 | 100.00% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 1.96 | 16.67% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 2.91 | 44.44% | 0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase | Zi | 5.41 | 0.00% | 0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală | Seral | 6.13 | 100.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.15 | 38.89% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 2.02 | 15.79% | 0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 1.24 | 15.00% | 0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală | Zi | 3.36 | 50.00% | 0 |
Total medie liceu | 1.66 | 16.67% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
TEHNICIAN ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE | ZI | 1.08 | 3.85% | 0 |
TEHNICIAN IN IND. ALIM. FERMENTATIVA SI IN PREL. LEGUMELOR SI FRUCTELOR | ZI | 0.00 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN IN INDUSTRIA ALIMENTARA | ZI | 0.62 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN IN PRELUCRAREA PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALA | SERAL | 2.76 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 1.03 | 2.63% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Frecvență redusă | 0.66 | 5.26% | 0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor | Zi | 3.38 | 50.00% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 0.78 | 12.50% | 0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 0.83 | 10.53% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Matematica-Informatica | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 4.39 | 41.67% | 0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 4.27 | 60.00% | 0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase | Zi | 5.96 | 50.00% | 0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală | Zi | 6.25 | 66.67% | 0 |
Total medie liceu | 4.35 | 48.28% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 2.10 | 11.76% | 0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 3.15 | 33.33% | 0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase | Zi | 3.74 | 27.27% | 0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală | Seral | 4.07 | 50.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.93 | 24.39% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 2.33 | 21.74% | 0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 4.45 | 55.56% | 0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase | Zi | 2.16 | 20.83% | 0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală | Zi | 1.49 | 10.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.28 | 22.08% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Matematica-Informatica | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 1.62 | 10.53% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 1.86 | 20.00% | 0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase | Zi | 4.33 | 40.00% | 0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală | Zi | 2.56 | 28.57% | 0 |
Total medie liceu | 2.35 | 21.28% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Stiinte ale Naturii | Zi | 6.86 | 100.00% | 0 |
Tehn. in ind. alim. fermentativa si in prel. legumelor si fructelor | Zi | 0.31 | 0.00% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 4.34 | 44.83% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Zi | 0.38 | 4.08% | 0 |
Tehnician in morarit, panificatie si produse fainoase | Zi | 2.76 | 33.33% | 0 |
Tehnician in prelucrarea produselor de origine animala | Zi | 2.30 | 35.71% | 0 |
Total medie liceu | 2.83 | 36.33% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Stiinte ale Naturii | Zi | 6.53 | 100.00% | 0 |
Tehn. in ind. alim. fermentativa si in prel. legumelor si fructelor | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 1.33 | 14.29% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Zi | 0.33 | 2.86% | 0 |
Tehnician in morarit, panificatie si produse fainoase | Zi | 0.63 | 5.26% | 0 |
Tehnician in prelucrarea produselor de origine animala | Zi | 2.02 | 25.00% | 0 |
Total medie liceu | 1.81 | 24.57% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Stiinte ale Naturii | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 1.67 | 14.77% | 0 |
Tehnician in agricultura | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in automatizari | Zi | 5.41 | 0.00% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Zi | 0.46 | 3.03% | 0 |
Total medie liceu | 1.26 | 2.97% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Industria alimentara (2007) | Zi | 2.48 | 33.33% | 0 |
Matematica-Informatica | Seral | 2.21 | 33.33% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 3.80 | 50.00% | 0 |
Tehnician in automatizari | Zi | 5.28 | 71.43% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Zi | 1.81 | 23.81% | 0 |
Total medie liceu | 3.12 | 42.38% | 0 |
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Electromecanica | 166 | 24 | - | - | Tehnologica | Tehnic | - | Limba româna | - | 6.36 | |
Industrie alimentara | 167 | 48 | - | - | Tehnologica | Resurse naturale si protectia mediului | - | Limba româna | - | 6.02 |
Sibiu
Sibiu
Str. Postăvarilor, nr. 18
550081
0269-218797
0269-221323
colegiulalimentarsibiu@yahoo.com
Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.
*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.