COLEGIUL ROMANO-CATOLIC "SF. IOSIF" BUCURESTI

Director: Miron Rodica - Elena; Tip unitate: Colegiu Romano-Catolic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 2001993; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 820;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Colegiul Romano-Catolic "Sfantul Iosif" continua traditia scolilor catolice, care au functionat in tara noastra inca din anul 1700.
Inceputurile Colegiului Romano-Catolic "Sfantul Iosif" dateaza din anul 1816, cand Argiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti a deschis o scoala mixta pentru copiii catolici.
Episcopul Raimond Netzhammer muta Scoala Catolica, ce avusese sediul pana acum in str. Popa Tatu, in imobilul din curtea Catedralei Sfantul Iosif, fiind numita Scoala Catolica de baieti "Sfantul Iosif".
In timpul episcopatului lui Alexandru Theodor Cisar (1924-1949) Gimnaziul "Sfantul Iosif" va deveni liceu. Anul 1930 marcheaza acest eveniment prin sustinerea primului examen de bacalaureat. Scoala catolica era inca de pe atunci deschisa tuturor elevilor, indiferent de confesiunea religioasa si rasa. Multe personalitati ale societatii romanesti...

Informaţii admitere 2014

Reţine Specializare (Calificare) Cod Nr. locuri Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2014
Rromi R. Moldova
Stiinte Sociale 297 28 - - Teoretica Uman - Limba romana - 7.36

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 4
Cartier
Oltenitei
Adresa poştală
Şoseaua Olteniţei, nr. 3-7
Cod poştal
41291
Telefon
021-3326602
Fax
021-3322684
E-mail
liciosif@yahoo.com
Site
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


Vezi top licee

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

9 comentarii:

 • Anon Anon - 26 octombrie 2014
  Sunt eleva in aceasta scoala ,,diabolica'' si cand am citit tot ce este scris aici am inceput sa rad cu lacrimi.Mi se pare de-a dreptul aberant ce scrie aici, avand in vedere ca am ramas la aceasta scoala din clasa intai (in total 8 ani).
  Am cunoscut profesori minunati, si nu numai ca profesori, ci ca prieteni.Cand o sa termin, garantez ca o sa vin sa ii vizitez.
  Ca uniforma, sunt de acord ca este cam prea stricta, dar incep sa se faca schimbari si e posibil sa o schimbe (chiar si daca nu, mie nu mi s-a parut asa un act de tortura sa o purtam).
  Nota la purtare se scade greu, iar mersul la liturghie (in clasa noastra) se face odata la doua saptamani, din nou, daca chiar nu vrei sa mergi, poti sa refuzi(vad ca asta a fost problema multora).
  Este o scoala unde chiar se invata si profesorii isi dau interesul cu adevarat, iar mie mi se rupe sufletul cand vad atatea prostii scrise pe aici (mai grav este ca unii chiar le cred).
 • treisprezece treisprezece - 24 ianuarie 2014
  voie sa vorbesti mai tare de nivelul soaptei, te plimbi pe hol si saluti profesorii cu salutul respectiv, stai cu capul jos si daca asculti muzica sau folosesti telefonul ori faci glume de prost gust, esti trimis la cancelarie instant de catre informatori.
 • treisprezece treisprezece - 24 ianuarie 2014
  Si acum , va intreb, chiar doriti sa va torturati copilul doar pentru ca acolo se invata carte ? chiar vreti sa aveti la usa casei un om lipsit de personalitate si torturat de niste nebuni ? acesti copii, majoritatea se transforma in drogati si desfranati dupa ce scapa de acolo, TOCMAI din cauza frustrarii interioare, a luptei, a izolarii in care au fost mentinuti, in acest lagar. Oameni buni, copiii vostrii merita sa traiasca in libertate, 11 merita sa traiasca printre restul, sa se dezvolte asa cum pot ei, cine ajunge departe, ajunge departe prin propriile puteri. Nu prin izolare.
 • treisprezece treisprezece - 24 ianuarie 2014
  Cum este domnilor posibil ca in Romania mileniului III, in Europa mileniului III, sa traim ca in perioada inchizitiei ? cum sa iti trimiti copilul la o astfel de scoala in clasa I cand acesti roboti spalati pe creier iti trateaza copilul ca pe o carpa ce ajunge cu siguranta calugar ? ei nu inteleg ca profilul teologic incepe din clasa 9a doar optional ? acesti indivizi distrug vieti, acesti indivizi nu sunt ceea ce par. Ei nu au dragostea lui Dumnezeu pentru copilul vostru, ei au doar disciplina, autoritate.
 • treisprezece treisprezece - 24 ianuarie 2014
  Nivelul intelectual este evaluat aproape la jumatate fata de cel real,fata din alte scoli, astfel, un copil daca este de nota 10 el va avea 7 in catalog. Ca sa ai nota 10 trebuie sa tocesti de dimineata pana seara fiecare cuvant, absolut tot. Nimic creativ, totul zis cuvant cu cuvant. Deci daca esti de 6, este foarte probabil sa ramai repetent. Lista poate continua, ce se petrece acolo este de necrezut. Orice elev care a fost acolo va poate confirma.
 • treisprezece treisprezece - 24 ianuarie 2014
  Ca fata, nu ai voie sa te machezi sub nici o forma, nu ai voie sa folosesti parfum, nu ai voie sa porti pantofi cu toc, nu ai voie sa arati ca esti fata. Trebuie sa ramai un elev in uniforma, un om fara personalitate, un nimic. Nu exista dragoste intre elevi, totul se face pe ascuns, ca pe vremea comunismului. Asta este regula. Ca baiat nu ai voie sa te dai cu gel, nu ai voie sa iti faci parul, nu ai voie sa porti adidasi, nu ai voie sa faci nimic. Totul este monotorizat pe camera, totul este scris pe foaie, totul este impotriva ta. Acolo te duci sa faci ce iti zic ei, tu nu existi. Tu doar incerci sa existi.
 • treisprezece treisprezece - 24 ianuarie 2014
  o sa fie gasiti altii si indoctrinati in acest cult. Asta era programul lor. Miercurea, liturghie. Eram dusi obligatoriu, cu forta, pe sus, la bisericuta de langa scoala. Fie ca eram catolici sau nu, facea parte din orar. Daca o persoana lipsea de la liturghie aparea directoarea. Aceasta individa cu aer de Merkel si mentalitate hitlerista, crede ca statutul ei de directoare ii ofera si controlul suprem asupra copiilor. Dansa, vine dupa tine, te cauta pana te gaseste , are o armata de profesori care o informeaza, daca ai indraznit sa stai in clasa si sa nu mergi la liturghie te ia de manuta si te duce cu forta, iti tine o morala cum ca esti un nimic, un fleac, cum ca o sa zbori din scoala asta si o sa suferi. Deci toata lumea la liturghie, la biserica, unde preotii iti vor tine slujba, iar tu te inchini. Nu ai de ales. Esti un bun ‘crestin’.
 • treisprezece treisprezece - 24 ianuarie 2014
  O gresala pe care voi, dragi parinti, va implor sa nu o faceti.

  Vreau astfel sa va informez, caci doar adevarul mai poate schimba lumea asta. Toti ne ducem cu gandul la Dumnezeu, toti vrem ca lucrurile sa se schimbe in bine. Dar oare este mana lui Dumnezeu in aceasta scoala ? eu nu am simtit asta. Sunt o eleva care a simtit admiterea ca pe o minune, in 2005 am fost admisa si am crezut ca sunt cea mai fericita fata de pe pamant. In clasa a VI a, am pasit prima data pe treptele unei cladiri micute, o cladire galbena langa o bisericuta, pe undeva prin Bucuresti. Mi-am cunoscut colegii si diriginta, o maicuta.
 • treisprezece treisprezece - 24 ianuarie 2014
  Aceasta nu este o pagina in care adevarul este ascuns, iar oamenii gusta un fals biscuite care pare atat de gustos si savuros, dar in esenta lui este otrava.

  Acestea sunt cuvintele unui elev care doreste sa ramana sub anonimat si este protejat de o institutie ce protejeaza drepturile omului, un elev care a fost elev iar acum este student. Un fost elev al acestui colegiu, in promotia 2005. Un elev care a suferit si a fost torturat ani intregi din cauza unei greseli pe care au facut-o cei care i-au mintit parintii, cu faptul ca acest Colegiu, Romano Catolic este o scoala excelenta, de unde copiii ies culti, civilizati, perfecti.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.