COLEGIUL NATIONAL "O.GOGA" SIBIU

Director: Gabos Elena; Tip unitate: Colegiu national; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 320675673; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Asociatiunea Transilvaneana pentru Literatura Romana si pentru Cultura Poporului Roman, care isi scrisese in programul de activitate obiectivul emanciparii femeii romane infiintata in 1886 "Scoala civila de fete" , este prima scoala romaneasca de fete de pe cuprinsul Transilvaniei. Noua institutie este sustinuta concret de ASTRA atat prin mediatizarea ei in presa vremii de catre Gh. Baritiu in "Observatorul", "Telegraful Roman" sau in "Anualele Asociatiunii", dar si prin constructia noului sediu in care in prezent functioneaza scoala pentru deficienti de auz.

In vremea Marii Uniri de la 1 Decembrie, Consiliul Dirigent al Natiunii Romane din Transilvania a decis preluarea conducerii serviciilor publice din tinuturile unite cu Regatul Romaniei si are loc nationalizarea tuturor scolilor din Ardeal. Acest consiliu decide ca in locul fostelor...

Informaţii admitere 2014

Reţine Specializare (Calificare) Cod Nr. locuri Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2014
Rromi R. Moldova
Matematica-Informatica 113 28 - - Teoretica Real - Limba romana - 9.08
Stiinte ale Naturii 110 28 - - Teoretica Real - Limba romana Engleza 9.36
Stiinte ale Naturii 111 28 - - Teoretica Real - Limba romana - 9.21
Stiinte ale Naturii 112 28 - - Teoretica Real - Limba maghiara - 8.26
Filologie 107 28 - - Teoretica Uman - Limba romana Engleza 8.75
Filologie 108 28 - - Teoretica Uman - Limba romana - 8.68
Stiinte Sociale 109 28 - - Teoretica Uman - Limba romana - 8.80

Date de contact

Judeţ
Sibiu
Localitate
Sibiu
Adresa poştală
Str. Mitropoliei, nr. 34
Cod poştal
550179
Telefon
0269-210082
Fax
0269-217778
E-mail
colegiul_goga@yahoo.com
Site
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.