Actualizare 2015
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

COLEGIUL NATIONAL "MIHAI EMINESCU" CONSTANTA

Director: Ciurescu Camelia; Tip unitate: Liceu Teoretic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 131181318; Forma de proprietate: public;

Liceul Teoretic “Mihai Eminescu” este una dintre cele mai vechi institutii de invatamant din Dobrogea, cu un prestigiu consolidat de-a lungul a peste opt decenii. Infiintat in anul 1919 ca Scoala secundara de fete « Domnita Ileana », a capatat in scurt timp renumele unui asezamant de mare valoare educationala si instructiva, concurent al Liceului de baieti « Mircea cel Batran ».
In anul 1931, Scoala secundara de fete « Domnita Ileana » obtine din partea Ministerului Invatamantului un local propriu, cel actual, din strada Traian, nr. 19, construit intre anii 1906 – 1908.
Pe parcursul celor 85 de ani de existenta, profilul, numarul de clase si durata studiilor au cunoscut prefaceri succesive : de la 138 de elevi inscrisi la cursul inferior de 4 ani in 1919, la numeroasele specializari pe care le ofera astazi liceul celor aproximativ 1000 de tineri care studiaza aici, drumul a fost...

Informaţii admitere 2015

Reţine Specializare (Calificare) Cod Nr. locuri Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2014
Rromi R. Moldova
Matematica-Informatica 125 28 - - Teoretica Real - Limba româna - -
Stiinte ale Naturii 126 84 - - Teoretica Real - Limba româna - -
Filologie 124 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - -
Stiinte Sociale 127 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - -

Date de contact

Judeţ
Constanta
Localitate
Constanta
Adresa poştală
Str. Traian, Nr. 19
Cod poştal
900743
Telefon
341405826
Fax
341405826
E-mail
eminescu@isjcta.ro
Site
http://cnmect.licee.edu.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


102 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.