A vorbi despre inceputurile acestui colegiu inseamna sa ne intoarcem in septembrie 1966, cand din Ordinul nr. 600/1966 al Ministerului Invatamantului a luat fiinta “Liceul Economic Nr. 1”, cu intentia de a reinvia buna traditie a scolilor comerciale romanesti. Tot din Ordinul Ministerului Invatamantului, in februarie 1992, liceului i se atribuie numele de “Virgil Madgearu”, iar prin Ordinul 59182/5.12.2000 se atribuie institutiei denumirea de Colegiul Economic “V. Madgearu” forma de recunoastere si apreciere a rezultatelor deosebite obtinute de absolventii nostri, a caror pregatire profesionala, stiintifica si culturala a fost mereu competitiva si performanta.
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.92 |
96.67% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
8.28 |
100.00% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
8.35 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
5.81 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.49 |
98.33% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.44 |
50.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
8.48 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
8.33 |
98.12% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
8.03 |
96.77% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
7.42 |
93.22% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.05 |
97.41% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.95 |
33.33% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
8.12 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
7.82 |
95.40% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.89 |
93.55% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.85 |
0.00% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
7.98 |
94.32% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.37 |
97.78% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.71 |
93.33% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.83 |
96.55% |
0 |
Total medie liceu |
8.05 |
95.17% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
5.84 |
74.07% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.68 |
50.00% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
7.95 |
94.44% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.35 |
96.74% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
8.04 |
96.77% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
8.19 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
7.86 |
93.50% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
MATEMATICA-INFORMATICA |
ZI |
8.12 |
100.00% |
0 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
6.31 |
80.00% |
0 |
TEHNICIAN IN ACHIZITII SI CONTRACTARI |
ZI |
7.62 |
94.55% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT |
ZI |
4.52 |
66.67% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE |
ZI |
8.13 |
99.15% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
SERAL |
5.82 |
50.00% |
0 |
TEHNICIAN IN TURISM |
ZI |
8.29 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
7.80 |
95.70% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.86 |
90.91% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.50 |
50.00% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
7.35 |
93.65% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
5.95 |
78.26% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.61 |
92.39% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.62 |
75.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.99 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
7.15 |
90.26% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.99 |
88.24% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
7.90 |
96.88% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
8.09 |
97.56% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
3.20 |
50.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.43 |
96.88% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
8.24 |
93.75% |
0 |
Total medie liceu |
7.89 |
93.64% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.93 |
82.14% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
8.05 |
96.88% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.82 |
82.14% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.14 |
96.59% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.02 |
75.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
8.23 |
97.22% |
0 |
Total medie liceu |
7.62 |
91.21% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.72 |
93.55% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.14 |
50.00% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări N |
Zi |
8.03 |
85.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
7.28 |
88.57% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.36 |
97.81% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.86 |
60.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
8.30 |
96.92% |
0 |
Total medie liceu |
8.05 |
93.65% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.96 |
87.10% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.40 |
12.50% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
7.82 |
93.33% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.02 |
77.78% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.96 |
93.88% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.24 |
50.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.49 |
93.33% |
0 |
Total medie liceu |
7.26 |
87.64% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.10 |
88.46% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.82 |
51.35% |
0 |
Tehnician in achizitii si contractari |
Zi |
7.69 |
88.24% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
6.58 |
83.33% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
7.70 |
91.92% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
6.06 |
82.35% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
7.68 |
89.47% |
0 |
Total medie liceu |
6.80 |
82.16% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.06 |
83.33% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.62 |
9.68% |
0 |
Tehnician in achizitii si contractari |
Zi |
5.61 |
69.44% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
0.72 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Seral |
6.50 |
83.17% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
2.09 |
21.74% |
0 |
Tehnician in prelucrarea lemnului |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
5.33 |
71.43% |
0 |
Total medie liceu |
3.49 |
42.35% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Seral |
6.40 |
100.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.70 |
26.67% |
0 |
Tehnician in achizitii si contractari |
Fără frecvenţă |
2.58 |
38.46% |
0 |
Tehnician in achizitii si contractari |
Zi |
6.48 |
85.19% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
3.74 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Frecvenţă redusă |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Fără frecvenţă |
3.43 |
50.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Seral |
6.21 |
100.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
6.96 |
86.96% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.72 |
27.27% |
0 |
Tehnician in turism |
Fără frecvenţă |
2.48 |
40.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
6.43 |
77.42% |
0 |
Total medie liceu |
4.09 |
52.66% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.24 |
59.09% |
0 |
Tehnician in achizitii si contractari |
Zi |
8.17 |
96.77% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
5.40 |
69.44% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
8.12 |
95.04% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
2.89 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
7.39 |
90.91% |
0 |
Total medie liceu |
6.04 |
68.54% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Economic (2007) |
Seral |
4.51 |
60.38% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.31 |
46.43% |
0 |
Tehnician in achizitii si contractari |
Zi |
7.92 |
96.43% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
2.67 |
36.84% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
8.58 |
98.86% |
1 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
3.48 |
50.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
6.50 |
80.77% |
0 |
Total medie liceu |
5.28 |
67.10% |
1 |