Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.15 |
33.33% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
2.83 |
33.33% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
2.83 |
38.46% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
6.90 |
100.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.48 |
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
6.46 |
100.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
1.30 |
21.43% |
0 |
Total medie liceu |
2.25 |
29.79% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
7.13 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
1.37 |
18.18% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
3.76 |
47.06% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
1.01 |
14.29% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.19 |
65.22% |
0 |
Total medie liceu |
3.02 |
38.67% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
3.16 |
45.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
2.52 |
36.36% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
4.46 |
50.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.47 |
55.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.23 |
42.86% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
1.22 |
20.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
4.54 |
48.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.28 |
100.00% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
2.44 |
20.00% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.95 |
66.67% |
0 |
Total medie liceu |
3.39 |
39.47% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
3.18 |
50.00% |
0 |
TEHNICIAN IN ACHIZITII SI CONTRACTARI |
SERAL |
0.00 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT |
ZI |
2.59 |
40.00% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE |
ZI |
4.49 |
56.52% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
3.98 |
46.67% |
0 |
TEHNICIAN IN INDUSTRIA ALIMENTARA |
ZI |
3.61 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN IN TURISM |
ZI |
1.30 |
20.00% |
0 |
TEHNICIAN VETERINAR |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.54 |
43.33% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.74 |
28.57% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
2.15 |
33.33% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
3.97 |
52.94% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.74 |
63.64% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.82 |
11.76% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.85 |
46.67% |
0 |
Total medie liceu |
3.08 |
41.18% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.30 |
33.33% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
6.64 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
3.42 |
41.67% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.05 |
16.67% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
2.85 |
35.71% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.48 |
44.44% |
0 |
Total medie liceu |
2.92 |
37.29% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.46 |
100.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
5.03 |
55.56% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
7.21 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
6.01 |
80.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
0.94 |
14.29% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Seral |
4.24 |
66.67% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
4.39 |
66.67% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.81 |
60.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.56 |
59.65% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.56 |
36.36% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
4.42 |
66.67% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări N |
Zi |
1.75 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
3.46 |
50.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
5.01 |
54.84% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.14 |
0.00% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
3.59 |
20.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
5.17 |
55.56% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.22 |
36.36% |
0 |
Total medie liceu |
3.87 |
42.17% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.26 |
26.67% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
4.74 |
75.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
4.18 |
46.67% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
4.43 |
60.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.34 |
25.00% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
3.12 |
11.11% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
3.00 |
50.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.02 |
60.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.14 |
36.75% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
3.97 |
60.00% |
0 |
Tehnician in achizitii si contractari |
Zi |
2.27 |
18.18% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Frecventa redusa |
3.55 |
42.86% |
0 |
Tehnician in administratie |
Zi |
4.19 |
50.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.40 |
18.18% |
0 |
Tehnician in hotelarie |
Seral |
0.68 |
7.69% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.55 |
0.00% |
0 |
Tehnician in morarit, panificatie si produse fainoase |
Zi |
0.34 |
5.56% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
3.21 |
43.33% |
0 |
Total medie liceu |
2.02 |
24.58% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
1.00 |
11.54% |
0 |
Tehnician in achizitii si contractari |
Zi |
2.44 |
20.00% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
2.97 |
40.00% |
0 |
Tehnician in administratie |
Zi |
1.87 |
21.43% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in hotelarie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Frecventa redusa |
0.39 |
5.77% |
0 |
Total medie liceu |
0.96 |
10.97% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician in achizitii si contractari |
Zi |
0.62 |
5.56% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Frecvenţă redusă |
0.54 |
8.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
1.75 |
22.22% |
0 |
Tehnician in administratie |
Zi |
0.78 |
11.76% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in hotelarie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Frecvenţă redusă |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
0.50 |
4.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.35 |
4.30% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.79 |
88.89% |
0 |
Tehnician in achizitii si contractari |
Zi |
6.68 |
88.89% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
6.39 |
83.33% |
0 |
Tehnician in administratie |
Zi |
7.79 |
100.00% |
0 |
Tehnician in hotelarie |
Zi |
7.24 |
95.24% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
3.94 |
37.50% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
7.46 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
6.61 |
84.84% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Administrativ (2007) |
Seral |
7.71 |
100.00% |
0 |
Economic (2007) |
Frecventa redusa |
5.51 |
72.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
8.17 |
100.00% |
0 |
Tehnician chimist de laborator |
Zi |
7.97 |
100.00% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
7.06 |
94.74% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
8.32 |
96.43% |
0 |
Tehnician in administratie |
Zi |
6.99 |
88.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
7.06 |
90.91% |
0 |
Tehnician in hotelarie |
Zi |
7.74 |
94.74% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
7.08 |
90.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
7.42 |
88.46% |
1 |
Turism si alimentatie publica (2007) |
Zi |
7.45 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
7.37 |
92.94% |
1 |